2777
2789

کلا چجوری لوندی میکنین و نازو عشوه میاین؟من خودم همیشه خودمو لوس میکنم،توبغلش میشینم و با گوشیش بازی میکنم اینجوری اگه چیزی بخوام انجام میده(صدامم بچگونه میکنم)شما چطور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه نازو عشوه نمیام براش .خیلی عوض شده تا میخوام بشینم بغلش میگه وای پاشو پاشو پام شکست بوسش میکنم صورتشو میکشه اونور منم گیگم برو به درک بعد دیگه سمت اش نمیرم اونم عین خیالش نیس (دائم درحال خیانته)با یه دختر زشتی بهم خیانت کرده که یادم میوفته نمیدونم بخندم یا گریه کنم منو تاحالا کافه نبرده با اون تو کافه فیلم گرفته بود حالم بده

من صدام یکنخوات و کلفته :///ولی خداروشکر همسر خوبی دارم نیاز به ادا نیست

ادا چیه عزیزم،هرمردی دلش میخواد زنش خودشو لوس کنه براش منم اگه خودمو لوس نکنم شوهرم هرچی بخوام انجام میده ولی وقتی دلم طلای جدید میخواد یا وسیله خونه اینکارو میکنم افرین به شما که لوند نیستید امادرکل زن یعنی زنانگی و نازو عشوه

من دیگه نازو عشوه نمیام براش .خیلی عوض شده تا میخوام بشینم بغلش میگه وای پاشو پاشو پام شکست بوسش میک ...

وای الهی فدای قلب شکستت بشم،ایشالله خورده شیشه های قلبت اول بره توچشم اون میمونی که امده تو زندگیت بعدشم توپای شوهرت الهی خدا به زمین گرم بزنه مردی که خیانت میکنه رو عزیزم چرا پس موندی؟شوهرت میدونه ک فهمیدی چه اشغالیه؟

وای الهی فدای قلب شکستت بشم،ایشالله خورده شیشه های قلبت اول بره توچشم اون میمونی که امده تو زندگیت ب ...

خدانکنه .اره میدونه قهر کردم کتکم زده بود رفتم شکایت کردم اومد دست و پای بابام افتاد بابام هم گفت بخاطر بچت برو بمون موندم ولی دلش باهام نیس بااینکه ازدواجمون از سر عشق بود و بابام راضی نبود خودم انتخاب کردم همش میگم کاش ازدواجم سنتی بود😭😭😭😭😭

خدانکنه .اره میدونه قهر کردم کتکم زده بود رفتم شکایت کردم اومد دست و پای بابام افتاد بابام هم گفت بخ ...

عزیزم نباید برمیگشتی باید خونه یا زمین به نامت میزد بعد برمیگشتی اگه خونه هم نداشت ماشینو ازش میگرفتی اگه خودت دلت تو طلاقه میخوای راهنماییت کنم ؟طلاهم هرچی داری همین الان قایم کن حسابای پس اندازتم ببند و فقط پول ازشوهرت بگیرو توش اضاف کن