2777
2789
عنوان

کمکککک

51 بازدید | 6 پست

چرامن باردارنمیشم الان ی هشت ماهی میشه قرص فولیک اسید میخورم باویتامینه نمیدونم شوهرمم میگه چرامانمیشه ازبس این قرصارم خوردم پریودیم ۳۱ روزه بودالان ریخته بهم الان روز۲۳ این ماه هستم تاپریودیم هفت روزدیگه مونده حالتای پریودی دارم فکرکنم این ماهم پریودمیشم خیلی دلم نی نی میخوادچراخدابه منم نی نی نمیده

ربطی به اون قرص ها نداره باردار شدن یا نشدنتون

اگه آزمایشات قبل بارداریت مشکلی نداشته تا یکسال طبیعیه باردار نشدن

استرس هم خیلی بده نداشته باش 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

جابجایی زمان پریودتون ربطی به قرصا نداره منم الان ۶ ماهه فاموبیون می خورم هنوزم باردار نشدم بهتره با دکترتون مشورت کنین شاید لازم باشه خودتون و همسرتون آزمایشاتی رو بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه بالای سی سال هستید دکتر ناباروری خوب برید،،،برای همسرتون هم حتما آزمایش کامل بنویسه،،،،صبر نکنید تا یک سال،،،بعد از شش ماه هم باید پیگیری کرد،،،عکس رنگی،،،،آزمایش ذخیره تخمک و هورمونی و خیلی چیزای دیگه هم هست،، ولی کلا استرس نداشتنن و آرامش هم خیلی مهمه،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،