2777
2789

یه خانومی توی کوچه ما خیاطی داره و همسایه مون هست ما رو میشناسه شوهرم هر روز عصر چند ساعتی بچه رو  میبره بیرون کنار درخت ها و گل ها ساکت میمونه بچه م هشت ماهشه منم یا استراحت میکنم یا به کارهای خونه میرسم امروز شوهرم رو با بچه دیده بود به بهانه اینکه با بچه م بازی کنه اومده با شوهرم سلام و احوال پرسی کرده و با بچه بازی کرده بعد بهش گفته من موندم چرا خانومت بچه رو نگه نمیداره هروقت شما رو دیدم بچه بغلت بوده بیرون بودی شوهرمم هنگ کرده گفته وقت نداره به کارهاش برسه بچه هم توی بیرون روحیه ش شاد میشه واسه همین میارمش اونم گفته پس ما چطور همزمان شاغل هستیم چند تا بچه هم نگه میداریم بزرگ میکنیم کارامونم میکنیم

من موندم به ایشون چه ربطی داره که شوهر من بچه رو نگه میداره مرد ها همینطوریش منت سر ما میذارن واسه این کارها چه برسه یکی هم پیدا بشه این حرفا رو بزنه یعنی من چون مادر شدم باید آرزوی روز حمام رفتن به دلم بمونه نصف شب یواشکی برم حموم؟ چون مادرم باید خواب و چرت عصر به دلم بمونه؟ چون مادرم باید کارهام روی هم تلنبار بشه حرص بخورم ؟ 

الان دو هفته ست که هوا خوب شده شوهرم بچه رو بیشتر بیرون میبره ، خرید که میخواد بره با کالسکه بچه رو هم میبره میگه من که می‌خوام پیاده روی کنم بذار بچه رو هم ببرم بیرون ذوق میکنه تو هم به کارات برس

وای بگو بتوچه زنیکه ی فوضول

چ آدمهایی گیر میان

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون جوابش داده احتیاج نیست که شما چیزی بگین یا تحویلش بگیرین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه یه نظری داده دیگه مردم همیشه حرف میزنن

این حرف نبود والا

زر مفت بود

خیلی بخوام مثبت فکر کنم و فرض رو بر نخ دادن نذارم، میخواسته خودشو قوی و باجنم و بهتر از استارتر در نظر شوهره جلوه بده

یه عوضی ب تمام معنا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

افرین ب شوهرت. ب حرفای اون زنه حساس نشو اگه دیدی ادامه میده باهاش جدی برخوردکن

میترسم شوهرم نظرش عوض بشه آخه امشب می‌گفت دیدی همش بچه رو من دارم میگیرم تو فقط بهش شیر میدی میخوابونیش 

آخه چند روزیه گردگیری میکنم همش شوهرم میبرتش بیرون توی خونه هم باهاش بازی میکنه 

میترسم شوهرم نظرش عوض بشه آخه امشب می‌گفت دیدی همش بچه رو من دارم میگیرم تو فقط بهش شیر میدی میخوابو ...

بذار بگه اهمیت نده ب حرفاش. یکاری کن عادتش از سرش نیافته... بگو داری میری بچه هم ببر من برم حموم. یا ظرف بشورم .

.نگو استراحت کنم

دیدی داره جاخالی میکنه چندروزی خونه رو تمیزنکن یا خودتو بزن بی حالی بفهمه به کمکش احتیاج داری