2777
2789

فرض کنید اقایی با شما قصد ازدواج داره

تو حرفاش یه سوال ازتون بپرسه

سوالش 👈🏻(( خانم فلانی اگه بعدا مثلا زنعموم اومد به شما گف من قبلا اینکارو کردم یه اشتبایی تو گذشتم داشتم و اون حرف شمارو ناراحت میکرد واکنشتون چی بود ))

اگه این سوال ازتون بپرسه

چه برداشتی میکنید ازش😭😭😭🥲🥲

از 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قبلا کاری کرده ک میترسه تو از زبون کسی بشنوی خواسته واکنشت رو بدونه

البته شایدد

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

میخواد بگه اگر چیزی فهمیدی یکدفعه شوکه نشو

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

حتما قبلا تو گذشتش یه چیز بدی بوده که الان میترسه تو بفهمی

بهش بگو خودش زودتر بگه بدون هیچ دروغی، واسه گذشتش و اگه تاثیری تو اینده ام نداره پس مهم نیست

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍