2777
2789
عنوان

امشب یه ایست قلبی مهمونم نشه❓️

147 بازدید | 8 پست

من رویاهای زیادی داشتم الان که بهش فکر میکنم بالا و پایین زندگیم و با فکر کردن به رویاهام گذروندم غم و ناراحتیم و با فکر کردن به اونا طی کردم فکر میکردم حالا که خانوادم اینجور روحمو با بی محبتی و حرفاشون زخمی میکنن یه روزی یه جایی خدا یکی و میفرسته تو زندگیم که هر لحظه و هرثانیه حالم باهاش خوشه که از ته دلم به اسمونش زل میزنم و میگم خدایا شکرت یکی که دوستم داشته باشه یکی که کنارش به معنای واقعی زندگی کنم فکر نمیکردم چیز زیادی باشه البته اون زمان فکر نمیکردم کلی نذر میکردم که یه روز یه جایی این ادمو ببینم ولی میدونی تهش چیشد؟

خدا با تمام قوا بهم یاداوری کرد تو بنده بی ارزش منی تو باید از اول تا اخرش روحت زخم باشه باید قلبت از غم و درد حس کنی له میشه و قفسه سینت از بغض نفستو دردناک کنه اما من بازم نا امید نشدم به خودم دلداری دادم سعی کردم حالمو خوب کنم اما بازم با یاداوری عذاباش و شنیدن حرف از ادمای نزدیکم بهم یاداور شد که من بی ارزشم من همونیم که حتی مادرمم عاشقم نیست همونیم که مادرم با اینکه فقط ۲۱ سالم از ترس اینکه ازدواج نکنم ف.ال میگرفت ببینه کی شوهر میکنم نکنه بختمو بستن همون پدری که وقتی گفتم نه بهم گفت اون پیر دخترای فلان جا هم منتظر شاهزاده سوار بر اسب بودن و اینجوری شد که فهمیدم من حتی تو خونه خودمونم اضافیم چه برسه توی دنیا

قلبم داره میترکه و کسیو ندارم باهاش حرف بزنم وقتی فکر میکنم به ادمایی که خودشون و خلاص کردن حسادت میکنم بهشون چه جرعتی داشتن ایکاش منم میتونستم ایکاش اینقدر بی عرضه نبودم 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

میدونم زیاده و کسی حوصله خونونشو نداره فقط رو دلم سنگینی میکرد و دلم میخواست یه جایی بگمش یه جایی که قضاوت نشم اخ اخ ایکاش بمیرم که تنها راه نجاتمه دعا کنید دعا کنید این نفس و قلب تموم شن فقط مرگ منو راحت میکنه فقط مرگ میتدسم از اینکه بیشتر بخوام این جهنمو تحمل کنم طاقم تموم شده تموم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت بدم میاد مامان 

تو هر روز با حرفات روحمو تیکه تیکه کردی بهشتی که زیر تو باشه نمیخوام میخوام برم جهنم بسوزم برم به درک مامان

هیچوقت فکر نمیکردم با حسرت به رابطه مادر دختری دیگران حسادت کنم هیجوقت فکر نمیکردم حسودیم بشه وقتی میبینم یکی اینقدر با مادرش خوبو صمیمیه 

چرا وقتی نمیخواستی منو اوردی چراااا تو با حرفات باعث شدی الان اینجا باشم نمیبخشمت نمیبخشم اشکای و دلشکستی و بدترین شکستی که تو زندگیم به خاطر شما خوردم

ما همه یه شب هایی رو به صبح میرسونیم که بعد ها وقتی بهش فکر می‌کنیم با خودمون میگیم خدایی خیلی تحمل کردیم خیلی تاب آوردیم اون شب باید میرفتیم ولی نه نرفتیم موندیم هنوزم زنده ایم 

خدا وقتی یه دردی میده قدرت تحمل هم میده شک نکن 

این روزا هم میگذره و تموم میشه 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

ما همه یه شب هایی رو به صبح میرسونیم که بعد ها وقتی بهش فکر می‌کنیم با خودمون میگیم خدایی خیلی تحمل ...

اره واقعا 

ممنون گلم