2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد بصری سمعی

237 بازدید | 15 پست

خیلی سخته نه؟ ینی همش حواست باید به ظاهرت باشه تمیز مرتب باشی لباسهای خوب و تحریک کننده بپوشی آرایش کنی برقصی خوشبو باشی ، ازونطرف خوش صحبت باشی لطیف باشی با ناز و لوندی حرف بزنی اووووه.. هزارتا مکافات داره🥲 چجوری میشه از پس همه اینا بر اومد؟ بعصی مردا هستن زیاد بصری نیستن اونا بهترن بنظرم یا مثلا لمسی هستن

من نگرانم نتونم انتطاراتشو درین مورد برآورده کنم.. اخه هم بصریه هم سمعی جوری که از حرفاش تشخیص دادم . و گرم مزاجم هست... منم ازین کارا خوشم میادا ینی سرد نیستم ولی ایشون دیگه خیلی شوره😅  آمپر چسبونده، من قشنگ متوجه نگاه های خاصش میشم چشم از من بر نمیداره 😂 اگه میتونس منو میخورد!

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

ایشون سمعی بصری نیس بیشتریه چیزدیگست الان

بگم تعلیق میشم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون سمعی بصری نیس بیشتریه چیزدیگست الانبگم تعلیق میشم

چی .. در گوشم بگو😂😂 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

اگه مراحل اولیه اشنایی هستید طبیعیه بعده یسال پیژامه هم بپوشی مهم نیست

اره عزیزم آشناییه ولی خب از توقعاتی که از همسرش داره میگه ، من میرم تو شک که آیا واقعا میتونم یا نه

پارتنرته یا همسرت ؟

بنظرم اصل این قضایا دو سال بعد از ازدواج خودشو نشون میده که ادا و هیجان نبوده و یه ویژگی ثابته .

اما در کل چون خودم با سردی طرفم و بی توجهیش مواجه هستم 

بنظرم مردی که توجه کنه به پوشش و ظاهر خیلیم خوبه ،این ینی براش هزینه هم میکنه 

تازه میتونه منجر به رابطه ج با کیفیت هم بشه

اره عزیزم آشناییه ولی خب از توقعاتی که از همسرش داره میگه ، من میرم تو شک که آیا واقعا میتونم یا نه

میگم دیگه اوایل همه همینن ، بعده یمدت عادی میشه اینجوری نیست که ۲۴ ساعته ارایش کرده با لباس خواب بشینی پیشش

فعلا هیجان اوایل رابطه س

🤍🌱
عزیزم، این که آدم بخواد همیشه همه‌چیز رو مطابق با خواسته‌های طرف مقابلش انجام بده خیلی سخت و خسته‌کننده میشه. تو باید خودت باشی و از درون راحت باشی. این که طرف مقابلت بصری و سمعی باشه، شاید کمی کار رو پیچیده کنه، اما نمی‌تونی همیشه برای جلب توجهش هر چیزی رو تغییر بدی. بهترین کار اینه که بتونی از خودت لذت ببری و راحت باشی. اگر هم کسی بخواد همیشه تو رو فقط از ظاهر ببینه، این یه مشکل جدی برای رابطه میشه. پس گلم، خودت رو تحت فشار قرار نده، بذار هرچی که پیش میاد طبیعی باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

پارتنرته یا همسرت ؟بنظرم اصل این قضایا دو سال بعد از ازدواج خودشو نشون میده که ادا و هیجان نبوده و ی ...

پارتنر چیست🤔😂  تو مراحل آشنایی هستیم نمیدونم یهش چی میگن🤪

خب الان من دوسال بعد از ازدواج رو از کجا بیارم😐😂 الان باید تصمیم بگیرم نه ۲سال دیگه

نمیدونم اون حتی تو جلسه دوم به من گفت ناخنات کوتاه کردی،یا گفت چشمات یکم قهوه این، نه؟ یا ایندفه بهم گفت مورچه رو دستته داره میره بالا 😐 برش دار!  تا این حد دقت

به رنگ لباسام، گارد گوشیم دقت میکنه 

عزیزم، این که آدم بخواد همیشه همه‌چیز رو مطابق با خواسته‌های طرف مقابلش انجام بده خیلی سخت و خسته‌کن ...

نمیتونم اینو تشخیص بدم آخه فقط از دید فیزیکی بهم نگاه نمیکنه معنوی و اخلاقی و منطقی هم باهم حرف میزنیم. و منم یه دید فانتزی طور و تخیلی تو وجودم دارم مثل خودش.. ولی نمیدونم همیشه میشه اونجوری که اون میخواد ظاهر شد پیشش یا نه.. خب همیشه ادم حالش خوب نیس گاهی حوصله نداره خسته اس بیماره‌. اینجور وقتا چجور رفتاری داره انتطار داره همیشه مرتب و قشنگ و تمیز باشم؟ یا درک داره🥲 

نمیدونم من یا کلا هر خانومی که از توجه دیدن بدمون که نمیاد عشقم ☺️

نه بدمون نمیاد خوشمونم میاد اما نباید افراطی باشه تو حال بدیامون میخواد چکارکنه میتونه اونموقع هم دوسمون داشته باشه؟🥲🥲 

میگم دیگه اوایل همه همینن ، بعده یمدت عادی میشه اینجوری نیست که ۲۴ ساعته ارایش کرده با لباس خواب بشی ...

خب همین... طرف درک این موصوع رو داره یا توقع داره همیشه خوشگل و نرتب آماده باشی.. میفهمه گاهی حسش نیس خسته ای یا هرچی ، یا اینکه نتطار داره مثل عروسکی همش جلوش باشی😕😕

نه بدمون نمیاد خوشمونم میاد اما نباید افراطی باشه تو حال بدیامون میخواد چکارکنه میتونه اونموقع هم دو ...

نه قطعا باید درک کنه 

بالاخره بارداری زایمان پریودی اینا هست برای هر زنی که شاید توان رسیدگی به خودشو نداشته باشه ...

ای کاش خودش توقعاتشو بهت بگه بیشتر ..