2777
2789

هر کسی ازم درخواست دعا کرده براش انجام دادم 

الان خودم یه مشکل دارم که بعد از خدا امیدم به دعاهای شماست😔

دعا کنید ختم بخیر بشه

دعا با زبونی که گناه نکردی  زودتر مستجاب میشه

هر کی دعا کرد حمد خوند صلوات فرستاد پست بزاره منم براش انجام میدم

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد برای نیت دلتون به نیت شهید ابراهیم هادی صلوات فرستادم🥰🥰🤲🤲لطفا دعاکنید فردا امتحانم رو عالی بدم مرسی

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و ...

چشم

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

برات حمد خوندم انشاالله همونی بشه که میخوای🌺

انشاالله 

براتون حمد میخونم 

سلام ببخشید این پیام رو اینجا میزارم

دعاتون میکنم

به دعا تون محتاج هستم

لطفا به نیت سلامتی و طول زیاد عمر سعید و فریبا

خوب شدن حال الناز وقبولی فرزانگان ۶ برامون دعا کنید ممنون 🙏🏻🙏🏻لطفا هرکی دعا کرد یا هر آیه ای خوند برامون لایکم کنه بدونم❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

براتون دعا میکنم عزیزم 🤍 انشاالله حاجت روا بشید💚

ممنون عزیزم 

الهی معجزه وار حاجتروا شید بحق امام رضا 🙏