بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد برای نیت دلتون به نیت شهید ابراهیم هادی صلوات فرستادم🥰🥰🤲🤲لطفا دعاکنید فردا امتحانم رو عالی بدم مرسی
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
خوب شدن حال الناز وقبولی فرزانگان ۶ برامون دعا کنید ممنون 🙏🏻🙏🏻لطفا هرکی دعا کرد یا هر آیه ای خوند برامون لایکم کنه بدونم❤️
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰