2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا تشریف بیارین

212 بازدید | 14 پست

من امروز یه بی بی چک استفاده کردم یه خط پررنگ افتاد یه هاله کم رنگ تر  پریودیم هم هنوز عقب نیفتاده فقط چون شک داشتم و حالم یه کم تغییر کرده بود بی بی چک زدم به نظرتون احتمال کاذب بودنش وجود داره کسی تجربه داشته

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

اره چون موعدت نرسیده

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۶روز قبل موعد پریود همینطور بود.کاذب مگه قرص چیزی باشه مثلاآزمایش خون بده

یعنی شما هم یه خط پر رنگ یه کم رنگ افتاد ولی حامله نبودین خدا کنه همینجوری باشه چون دخترم هنوز کوچیکه 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

من3بار حامله شدم. بی بی چک نشون نداد، اما نوک سینم کامل هاله افتاده بود، ابجیم بی بی چک مثبت شد کل دهات و فامیل فهمیدن حاملس،هفته بعدش پریود شد مامانم که گوشی دست گرفته بود جار زده بود کنف شد

کی یکی دیگه بزنم

بعد اینکه تاریخ موعدت گذشت و پری نشدی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴