2821
2789
عنوان

میخام فرار کنم

416 بازدید | 46 پست

خسته شدم از همه چی خستم بخدا خستم از این که بی گناه زده شدم بی گناه فش شنیدم از این که پولم از خودمه و هنوز حرف میشنوم از این ک حق هیچیو ندارم تو خونه هیچکی با من نیس هیچکی ابجی که پشت خاهرشه غم خوار خاهرشه من اجیم با من نیس بخدا که کارهایی براش کردم کع هیچکی نمیکنه به چشمش نیومدن اون نره قول کثافت که ازش بیزارم داداش کثافتم به خانوادمم رحم نمیکنه از هر کاریی عبایی نداره هر کار خلاف و بدی کرده ریخت رو م بی دلیل من و زد یه ماه باخاش حرف نزدم امشب دید کثافت ابجیم شذوع کرد و فش رکیک بارم کرد منم از خودم دفاع کردم بل فرض حرفیم زدم بخدا حقم نیس منو بزنه بخدا حقم نیس زده بشم نه گریه کنم نه حرفی برنم بخدا حقم نیسسسس یه دختر 22ساله بفکر مرگ و فراره بخدا خستم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم سرجات بمون تا کار خوب یا شوهر خوب گیرت بیاد .اگه فرار کنی معذرت میخوام تجاوز همیشه در کمینته اتفاقی که برای یکی از کاربر ها افتاده و نمیتونه ازاین باتلاق بیرون بیاد 

لایک نکنید .توروخدا