2777
2789
عنوان

بیاین در مورد زندگی من نظر بدین در مورد مالی من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه خیلی خرج های جانبی رو من‌میدم مثل شهریه مدرسه بچهیا مسافرت هایی که خرجش زیاد بشه

منم دقیق مثل خودتم

کلاسای بچه ها مسافرت خرجای خودم پس انداز

وقتیم بهش میگم چرا پس انداز نداری میگه تو اگه خرج خونه بدی منم میتونم پس انداز کنم !!!

معتقدم اگر همسر پنهان کاری مالی نداشته باشه 

خانم خونه هم باید همینطور باشه 

ولی اگر مردی نخواد صدش رو از نظر مالی و ... بگذاره، زن هم می‌تونه پولش رو داخل خونه نیاره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

زندگی مشترکه دیگه اینجوری حساب کتاب نکن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آقا زیادی پرو تشریف دارن

بگو میخوای کارت حقوقمو بدمت خیالت راحت بشه

خرج خونه نکن پس انداز کن همینک خرج خودتو کامل میدی خیلی زیادم هست

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حق با توئه.ببین نظر خودم اینه زن حتی اگه شاغل باشه باز مرد باید نیازای مالیشو ساپورت کنه.خودمن شاغل ...

عزیزم چطوری عادتش دادین؟ بعد مثلا همسرتون نمی‌گفت که از درآمد خودتون خرج کنین؟

من عقدم می‌خوام ببینم تو این مواقع باید چطور رفتار کنم