2777
2789
عنوان

بیاین در مورد زندگی من نظر بدین در مورد مالی من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 52 پست

عزیزم بستگی به مقدار درآمدتون داره اگه شوهرت تنهایی میرسونه کامل خرج خونه رو بده و هیچ کمکی تو کارای خونه نمیکنه 

خب طبیعتا حق نداره در مورد حقوق شما نظر بده 

اما اگه حقوقش نمیرسونه و از کارای خونه هم یه ۴۰ درصدی رو انجام میده خب به نظرم شمام باید یه کمکی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج و زندگی مشترک قوانین خاصی ندارن و بسته به عرف و فرهنگ شهر و کشور فرق میکنن

مثلن الان اروپاییا و کشورای متمدن ، اکثرا البته خرج زندگی نصف نصفه و هر کدوم برا خودشون لوازم شخصی میخرن یا برا خودشون پس انداز میکنن .. اماااا آقا و خانوم کارای خونه رو نصف نصف انجام میدن

ولی تو کشورای آسیایی و خاورمیانه اکثرا عرف اینکه خانوم حتی شاغلم باشه پولش برا خودشه و کل خورد خوراک و خرجش با آقاست 

اما کارای خونه هم باشه

به نظرم بستگی به درآمد آقا و توافق اولیه دوطرف داره

صادق باشم من خودم دوست دارم کار کنم اما شوهرم خرجمو بده😂اما خب برای این باید شوهرم حقوقش تو وضعیت الان بدون بچه، بالای ۵۰ باشه 

باید ببینیم شرایط اون آقا چیه و شرایط مارو قبول میکنه یا نه

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
ازدواج و زندگی مشترک قوانین خاصی ندارن و بسته به عرف و فرهنگ شهر و کشور فرق میکننمثلن الان اروپاییا ...

آخه توی اروپا معمولا حقوق زن اگه بیشتر نباشه برابره ولی اینجا کم پیش می‌اد کلا زنی درآمدش تو هرکاری برابر یه مرد تو همون کار باشه و خب عرفه دیگه بستگی به خودشون هم داره

.She's somebody , not some body.  

آخه توی اروپا معمولا حقوق زن اگه بیشتر نباشه برابره ولی اینجا کم پیش می‌اد کلا زنی درآمدش تو هرکاری ...

بله عرفه و عقاید دوطرف👍🏻

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

اصلا کامل نخوندم

همونجایی که خوندم همسرم پول توجیبی و ماهانه نمیده، متوجه شدم چقدر از هم دورید

من و همشرمم شاغلیم

اما واقعا یکبار فکر نکردم که ازش پول توجیبی بگیرم

۱۶ ساله پولمون وسطه و‌برای زندگیمون خرج میکنیم

قضاوت نکردما

فقط حسمو گفتم

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare