2777
2789

من شاغلم.... همسرم پول تو جیبی و‌ماهانه نمیده...تمامی مخارجم با خودمه .... از دکتر بگیر تا رخت و لباس و باشگاه و هرچی که بگی.   عملا فقط خورد و حوراکم با همسرمه هیچ خرج خاصی برای من نمی کنه . مناسبت ها فققط گل میخره .... بیشتر خرج خونه با همسرمه .... منم با خرج هایی می کنم ولی به نسبت کمتر

ایشون معتقده من‌بتید ماهانه یه کمک مالی به خرج خونه بکنم.... ولی من میگم همین‌که برای من هیچ‌هزینه ی خاصی نمی کنه خودش بزرگترین کمکه

حق با شماس

همسرت باید بابت همسری مث شما شکرگزار باشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که اکثریت کلا با کار کردن زن مخالف هستن

ولی حتی منم که میگم زن باید مستقل باشه و ... میگم که شما خیلی بیشتر از هر چیزی داری کمک میکنی و حق با تو هست

بازم بستگی به درآمد همسرت داره واقعا ولی حرفش خیلی بد بوده..... به فکر پس انداز و آینده هم باش برای خودت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حق با توئه.ببین نظر خودم اینه زن حتی اگه شاغل باشه باز مرد باید نیازای مالیشو ساپورت کنه.خودمن شاغل بودم باز از پول بنزین ماشینم تا بقیه چیزا رو همسرم میداد.چون همونجوری عادتش دادم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
در آمدش بد نیست.....

بد نیست یعنی چی 

ببین الان تو این شرایط خود خرج خونه بخش زیادی از درآمد مرد میبره خوب دیگه وقتی میبینه شما خودت خداروشکر درآمد داری شما هم به دل نگیر 

بچه هم دارین ؟ خوبه اگه درآمدی هست زن ومرد بیارین توزندگی باهم بسازین

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن