2777
2789
اگه کس دیگه ای بود شاید میگفتین نفسش از جای گرم بلند میشه ولی باید قبول کنیم زندگی یعنی ازمایش

درسته کاش حداقل تو اون دنیا آدم شادی باشم این دنیا که نشد

پیش‌تر در گذشته‌های دور مهارت ابراز علاقه به خانواده خودش، خصوصا منو به عنوان پسرش نداشت!!

با کمک‌های مادرم و ماها امروز بهتر شده، خصوصا از وقتی پدربزرگ شده!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش‌تر در گذشته‌های دور مهارت ابراز علاقه به خانواده خودش، خصوصا منو به عنوان پسرش نداشت!!با کمک‌های ...

والا پدر من بزرگ تر که میشه بدتر میشه اذیتاش بیشتر میشه 

درسته کاش حداقل تو اون دنیا آدم شادی باشم این دنیا که نشد

من اون دنیامو هم خراب کردم چون حرفایی که بهم میزنه رو جواب دادم و گناه کردم

واقعا نمیدونم چیکارکنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

پدرتون؟

بله پدرم.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من اون دنیامو هم خراب کردم چون حرفایی که بهم میزنه رو جواب دادم و گناه کردمواقعا نمیدونم چیکارکنم

من اکه جواب بدم که دهنمو سرویس میکنه مامان بیچارم انقدر سکوت کرده در برابر اذیتاش مریض شده کار درست و شما میکنی که جواب میدی در برابر ظلم سکوت نمیکنی 

والا پدر من بزرگ تر که میشه بدتر میشه اذیتاش بیشتر میشه

امیدوارم شرایط تغییر مناسب براشون پیش بیاد. گاهی با تغییر فضا و افرادی که در ارتباط هستن تغییر ایجاد میشه...

پیش‌تر در گذشته‌های دور مهارت ابراز علاقه به خانواده خودش، خصوصا منو به عنوان پسرش نداشت!!با کمک‌های ...

اصولا باباها وقتی در جایگاه پدربزرگ قرار میگیرن خیلی فرق میکنن 

یادش بخیر بابابزرگم با اینکه با همه جدی بود ولی خیلییییی منو دوس داشت روحش شاد...

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
امیدوارم شرایط تغییر مناسب براشون پیش بیاد. گاهی با تغییر فضا و افرادی که در ارتباط هستن تغییر ایجاد ...

امیدوارم واقعا یه تغییر مثبت بتونم ایجاد کنم تو زندگیم 

من اکه جواب بدم که دهنمو سرویس میکنه مامان بیچارم انقدر سکوت کرده در برابر اذیتاش مریض شده کار درست ...

حرفای گنده نمیزنم ولی خیی از خودم دفاع میکنم مادر من هیچوقت خوبی های ما رو ندید همیشه هم حس ناکافی بودن بهمون داد من دلم واقعا میشکنه اگه من جوابشو ندم خدا اون دنیا تسویه حساب میکنه متاسفانه من پیش دستی میکنم دفاع میکنم

البته من میخوام ببخشمش چون میگه من شما رو نمیبخشم منم میگم نمیبخشم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

حرفای گنده نمیزنم ولی خیی از خودم دفاع میکنم مادر من هیچوقت خوبی های ما رو ندید همیشه هم حس ناکافی ب ...

چندسالته ؟ بری سرکار کمتر میبینش من خودمم چندسال پشت کنکورم تا یه رشته خوب قبول شم از این وضعیت خلاص شم خودمو همش مشغول یه کاری میکنم بعد کنکور وگرنه دیوونه میشم

چندسالته ؟ بری سرکار کمتر میبینش من خودمم چندسال پشت کنکورم تا یه رشته خوب قبول شم از این وضعیت خلاص ...

متاهلم عزیزم

۳۳سالمه 

مجردی هم مشکل داشتیم