2777
2789

دقیقا متوجه سوال نشدم😅

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا متوجه سوال نشدم😅

ببین عزیزم من میخوام برم حوزه علمیه درس بخونم خب . بعد الان مصاحبشو رفتم قبول شدم گفتن تابستون باید یه دوره امادگی برم چندتا از درساشونو بخونم تا یه پیش زمینه ای داشته باشم بعد رسما وارد حوزه بشم . بعد از تموم شدن این دوره تحقیقات داره مثل استخدامی اموزش و پرورش .  من میخوام راجب این دوره و تحقیقاتش بدونم

حوزهٔ علمیه یک نوع مدرسه علوم دینی در جهان اسلامه که توش علوم اسلامی آموزش داده می‌شه

متوجه شدم

ببین من مصاحبه ی فرهنگیان و ارتش رفتم و متقابلا برای تحقیقات چک کردن یسری چیزامو

اکانت برنامه های خارجی مثل تلگرام و واتساپ نداشته باش چون با شماره مشخص میشه

اینستاگرامم دی اکتیو کن یه مدت یهو دردسر نشه برات

پروفایلاتم از خودت نباشن اینا کلا برای اطمینان بیشتره

🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒

متوجه شدمببین من مصاحبه ی فرهنگیان و ارتش رفتم و متقابلا برای تحقیقات چک کردن یسری چیزامواکانت برنام ...

خب ببین من نرم افزار خارجی که اصلا ندارم به جر اینستا

بعد اینستامم با شماره مامانم اکانت زدم مشکل پیش میاد؟ 

خب ببین من نرم افزار خارجی که اصلا ندارم به جر اینستابعد اینستامم با شماره مامانم اکانت زدم مشکل پیش ...

کلا اگه روی شمارست اون مدت دی اکتیو کن 

اگرم با ایمیله فقط حواست به پروفایلت باشه

🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒

کلا اگه روی شمارست اون مدت دی اکتیو کن اگرم با ایمیله فقط حواست به پروفایلت باشه

چه جوری دی اکتیو کنم ؟ پاک نشه کل پیجم؟ 

اخه چیز خرابی ندارم 

همش مذهبیه استوری و پستام و اینا 

بعد تو مصاحبه من گفتم اینستا دارم اسم پیجمو ندادم بعد برام پیامک قبولی اومد 

ببین عزیزم من میخوام برم حوزه علمیه درس بخونم خب . بعد الان مصاحبشو رفتم قبول شدم گفتن تابستون باید ...

من خودم حوزه درس خوندم عزیزم

ولی روند اینحوری نبود 

بیشتر تحقیقات راجب خانواده و سبک زندگیه 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚