2777
2789
عنوان

عادی شدن فاجعه

198 بازدید | 15 پست

عادی شدن فاجعه یعنی همین که در انفجار امروز صدها تن زخمی و احتمالاً ده‌ها نفر کشته شدند، بندر اصلی کشور که ۷۰ درصد مبادلات تجاری از طریق آن انجام می‌شود فلج شد اما جامعه چنان غرق در رنج روزمره خود است که قادر به واکنش عادی نشان دادن نسبت به این فاجعه عمیق و دامنه‌دار نیست.

راستش اینو خوندم و قلبم از جا در اومد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

آدم از یه جایی به بعد دیگه بی‌حس میشه. این صرفا به خاطر غرق شدن در روزمرگی نیست. این درماندگی آموخته شده ست.

ما هر سال یه دونه از این فاجعه‌ها داشتیم. از سانچی تا معدن طبس. چه کاری از دستمون براومد؟

برامون عادی نیست. ما پذیرفتیم کاری از دستمون برنمیاد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعلیق شدی دیگ تا دو هفته 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

آدم از یه جایی به بعد دیگه بی‌حس میشه. این صرفا به خاطر غرق شدن در روزمرگی نیست. این درماندگی آموخته ...

بله متاسفانه وجود ما با درد آمیخته شده از خون تو رگ هامون بیشتر درد کشیدیم🥲

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
چجوری واکنش بدیم دقیقا

نمیدونم واقعا اما انگار همه فلج شدیم خالی و تهی از همه چی

تعلیق شدی دیگ تا دو هفته

بودم تازه دیروز در اومدم فرقی نداره😅

بودم تازه دیروز در اومدم فرقی نداره😅

انقدر حس بدیه نی نی یار با یه پیام دکمتو میزنه 

من دو تا کاربری دارم 

الان اون تعلیقه فقطم سر اینکه من پرسیدم شهادت امام صادق تعطیله چرا

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

انقدر حس بدیه نی نی یار با یه پیام دکمتو میزنه من دو تا کاربری دارم الان اون تعلیقه فقطم سر اینکه من ...

آره واقعا اصلا انگار ما یه کلمه نمیتونیم دهن وا کنیم

الان دقیقا چی کار باید میکردیم که عادی نشون داده نشه؟

ببین بحث این نیس بحث اینه حتی عزای عمومی و واکنش های اولیه حتی یک هزارم سانچی و پلاسکو و متروپل نیست انگار هرچی بیشتر پیش میره نسبت بهم بی اهمیت تر میشیم