2777
2789

من نمیدونستم باردارم

تن ماهی خوردم

موهامم هم دکلره کردم هم رنگ کردم

تازه قرص ضدبارداری هم خوردم

میترسم بچم سالم باشه یانه

خدایاخودت هوامون وداشته باش

هفته چندی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر تا قبل از عقب افتادن سیکلتون بوده هیچ اشکالی نداره نگران نباشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواهرجان کارنکرده نداری اگه اون اول اول بودنگران نباش ولی به دکترت هم بگو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

هیچی نمیشه نترس ، من تو ویارم اکثرا تن ماهی با کته می‌خوردم چون چیز. دیگه نمی‌تونستم بخورم هنوز خبر نداشتم حامله قرص عفونت خوردم ،بچم خدارو شکر سالمه تازه رفته تو ۴ سال

تو هفته های پایین چیزی نمیشه اگز خدایی نکرده قرار باشه چیزی بشه تو همون هفته پایین ب خونریزی میوفتی

بعدم خیلیا هر ماه هر دو هفته تن میخورن چیزی نشده 

رنگ مو هم دیدم دوستم انجام داد بعدا فهمید باردار بوده بچه اش هم سالمه.

بنظرم با دکتر مشورت کن هردوتا ممنوعه ، انشاالله که مشکلی نباشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫