2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا جهاز بندازین سمت بعدازظهر...بعدم یه میوه وشیرینی وتمام

همون بعدازظهره ولی چون میان کمک بابام شام میده

من با فامیل وصلت کردم مادرشوهرم اینا خیلی گداگشنه ان دیگ واقعا مغزم نمیکشه

[QUOTE=380179906]برای خاله شوهرمم...جلو جهاز داماد گوسفند سربرید...همون شب جیگر وگوشت به مهمونا دادت ...

جدا...ولی من زیاد دیدم...تازه بهترین میوه وشیرینی دادن...درصورتی که داماد. زیادم وضعش خوب نیس

بعد آهنگ گذاشتن برقصن...هرکی میرفصید دامادتراول میداد....

البته این قضیه برای دوسال پیشه

نمیدونم بعضی مادرشوهرا چرا این مدلی هستن خب بابا اگه دلتون نمیخواد پسرتون ازدواج کنه نزارید زن بگیرن نگهشون دارید ور دلتون دختر مردمو هم بدبخت نکنید همون قدر که پسرتون عزیزه واستون اون عروس هم واسه پدرو مادر و خانوادش عزیزه یکی نیست به بعضی از این مادرشوهرا بگه بابا زبونتون رو بکنید توی باسن مبارکتون یکم کم دختر مردمو حرص بدید 

کلا تا جایی که من شنیدم با داماده

مادرشوهرت شام نمیده

بنداز گردن همسرت از بیرون آماده بگیره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
همون بعدازظهره ولی چون میان کمک بابام شام میدهمن با فامیل وصلت کردم مادرشوهرم اینا خیلی گداگشنه ان د ...

مادر شوهر من هم خیلی گدا گشنه است.

بابام همه رو تو عقد شام داد به فامیل داماد هم.خلعتی فرستاد برای کل خانوادشون طلا و. ...چندتا دیگه مراسم هم داشتم که فامیل داماد اومدن.ولی برای جهیزیه چیدن من مادرشوهرم شام نداد.با مامانم فقط 5نفر بودن.

تو شهر ما رسمه روز جهاز چیدن داماد یا پدر داماد شام یا ناهار میده

مادرشوهرم میگ شام نمیدم بابای من میخواد بده حرصم گرفته

فقط،به فامیل خودتون بدید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)