2777
2789
عنوان

برم برای ناخن میشه

82 بازدید | 20 پست

دوستانه راهنمایی می کنین منو ...

من تا حالا ناخن هام رو کاری نکردم. کوتاهه یه کم بلند شده می خوام بگم برام سوهان بکشه و یه دست کنه. چی باید بگم؟ بگم مانیکور می خوام؟
من حتی ناخن های پامم خیلی کوتاه و نارمتبه، باید وایستم بلند شه بعد بگم برام یه دست کنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز فقط سوهان می کشن یا لاک و اینا هم می زنن؟بعد پاهام خیلی ناخن کوتاه قبول می کنن که پدیکور ا ...

گوشت اضافه دور ناخنتو میگیرن و سوهانم میکشن

برای پاهاتم گوشت اضافه و اینا

اگه میخوایی لاک بزنی بگو لاک ژل میخوام اونم برات میزنه

ناخن پات کوتاهه قبول میکنن فقط پیشنهاد میده برات لمینیت یا کاشت کنه که یکم بلند بشه

البته من میشنهاد نمیکنم رو ناخن خودت لاک ژل بزنی چون آسیبش زیاده اگه علاقه داری لمینیت کن بعد لاک

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگه میخوای فقط مرتب بشه مانیکور.اگه میخوای لاک بزنه بگو‌لاک ژل.اگه میشکنه و مبخوای محکم بشه لمینیت.ا ...

لمینت مثل کاشت بعد یه مدت از کف ناخن فاصله می گیره؟
ببخشید ولی فرق لمینت با کاشت چیه؟