2777
2789
عنوان

خواستگاری ک دوتابچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 88 پست

۳ تا بچه قشنگ از زندگی سیرت میکنن 

شما با بچه های اون نمیسازین بچه های اون با بچه ی شما 

اون آقاهه هم کلا بچه ی شما رو قبول نداره 😅😅دیدم که میگم 

ریسک نکن بچتو زیر دست ناپدری ننداز 

گف خانم قبلش رفته ارایشگری دیگ ازخودش دراومده گفته زندگی نکردم

اولش خواستم بگم جواب رد قاطع ولی دو به شک بودم

الان با این طرز تفکر میگم تا قیامت جواب رد

چون این آقا با این طرز تفکر معلومه آینده خوبی نخواهی داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اسی مگه توقع داری بچه داری جدا شدی ولی خواستگار مجرد بیاد؟بنظرت مجرد میاد پدری میکنه؟شما خودت ...

بله مجرد هم میاد

نمونش خود من بعد ۱۰ سال با یه بچه ۳ ساله جدا شدم یه پسر مجرد که شغل خوبی هم داشت آمد الان ۱۶ ساله زندگی میکنیم و یه پسر ۱۳ ساله هم داریم

حالا پسر مجرد هم نیاد حداقل بدون بچه باشه نه با دو تا بچه

حتما باید زنش حرف بزنی

تاپیک من رو تحت عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

حتما باید زنش حرف بزنیتاپیک من رو تحت عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

جواب رد تمام .چه صحبتی ول کنا 

اسی جواب رد بده 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

بله مجرد هم میادنمونش خود من بعد ۱۰ سال با یه بچه ۳ ساله جدا شدم یه پسر مجرد که شغل خوبی هم داشت آمد ...

پسر خودت چند سالشه؟با شما زندگی میکنه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بله مجرد هم میادنمونش خود من بعد ۱۰ سال با یه بچه ۳ ساله جدا شدم یه پسر مجرد که شغل خوبی هم داشت آمد ...

برای منم هفت  هشت سال پیش مجرد اومد اتفاقا سه سال کوچکتر بود اصلا نذاشتم بیاد با خانواده صحبت کنن همونجا به مادرش گفتم نه.همیشه مثل شما همه مجردها خوب نیستن برای ماها اگه طرف خوب باشه مجرد میگیره حالا یکی مثل شما عاشق شده و مرد و باغیرت بوده اینجور کم پیدا میشه.

منظورم از عاشق شدن همسر تون میگم عاشق شما شده خدا پیر تون کنه به پای هم خوشبحت تر بشید

پسرم ۱۳ سالشه از ازدواج دومم هست مسلما باید با ما زندگی کنهاز ازدواج اولم دختر دارم نه خودم نیاوردم

آها... دخترت کجاست؟ پیش پدرش؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...