ب خواهرش چنبار گفتیم نه بازم بیخیال نشد اخر فردا قراره ب همراه خواهر همو ببینیم دوتابچه ۵ و۳ ساله داره طلاق گرفتن دلیلش قانعم نکرد ۳۳ سالشه خودمم یه پسر دارم شوهرم فوت شده دلم نمیخواد برم هنوز ترکش زندگی قبلم همرامه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاپیک من رو تحت عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون
در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس،دختر_گرانبها وroya_amرا کتاب کردم. میتونین ازتاپیکهایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.
بله مجرد هم میادنمونش خود من بعد ۱۰ سال با یه بچه ۳ ساله جدا شدم یه پسر مجرد که شغل خوبی هم داشت آمد ...
پسر خودت چند سالشه؟با شما زندگی میکنه؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بله مجرد هم میادنمونش خود من بعد ۱۰ سال با یه بچه ۳ ساله جدا شدم یه پسر مجرد که شغل خوبی هم داشت آمد ...
برای منم هفت هشت سال پیش مجرد اومد اتفاقا سه سال کوچکتر بود اصلا نذاشتم بیاد با خانواده صحبت کنن همونجا به مادرش گفتم نه.همیشه مثل شما همه مجردها خوب نیستن برای ماها اگه طرف خوب باشه مجرد میگیره حالا یکی مثل شما عاشق شده و مرد و باغیرت بوده اینجور کم پیدا میشه.
پسرم ۱۳ سالشه از ازدواج دومم هست مسلما باید با ما زندگی کنهاز ازدواج اولم دختر دارم نه خودم نیاوردم
آها... دخترت کجاست؟ پیش پدرش؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...