2777
2789

بمیرم برای خودم

اکثرتون رو من میشناسید

هروقت مرض دارم و میخوام خودآزاری کنم این حرفشو ب یاد میارم

روز ۳۱ فروردین بعد از سال تحویل...

نامزد نبود،عشقم بود و خاستگارم...

من ۲۴ سالم بود و اون ۳۹...دو سال عاشقی کردیم و تهش رفت...۲ ماه بود ازش بی خبر بودم...وفتی عید رو بهش تبریک گفتم،گفت عید تو هم مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشی ( با ایموجی گل🙃💔) ، گفت خودت احتمالا شرایطم رو حدس میزنی وگرنه میومدم بیرون میدیدمت خیلی دلم تنگ شده..گفتم کدوم شرایط؟

گف در حال ازدواج🙃🙃🙃🙃💔💔💔💔

.

.

و با این حرفش مهتاب اون روز مُرد....

مهتابی ک کل آیندشو فقط‌با اون شخص تجسم کرده بود

با تصور اینکه اونقدر عشقش‌عاشق یه دختر شده که بخاطرش حتی ریسک نمیکنه کسیو ببینه،مُرد

البته اونموقع هنو  خاستگاریش هم نرفته بود و در حال لاس بودن تا مخ دختره رو بزنه🙃🙃🙃

دختری ک همشهریمون نیست و قطعا راضی کردن مادر مستبد پسره برای خاستگاری رفتن خیلی سخت بوده...ولی واسه اون جنگید و واسه من نه 🙃🙃🙃

.

بهش گفتم چرا بهم گفتی؟ من ک مزاحمتی ایجاد نمیکردم...گف نمیخواستم از بقیه بشنوی...از روی صمیمت گفتم بهت🙃🙃صمیمیت؟؟؟؟

و اینگونه رید توی عیدم و زندگیم

خدا کو؟

ببخشید تکراریه دلم ب فنای عظمی رفته

پایان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم خوشبختی در انتظارته ولش کن اروم باش 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چقدر اختلاف سنی داشتید خداروشکر کن بعدا پشیمون میشدی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

وای حیف تو 

واقعا این دیگه سنش خیلی بالا بود تو اوج جونی تو اون پیر میشد

بره به درک

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب مهتاب جون هنوز زنده ای نمردی البته هیچ مردی لیاقت نداره تو با حرفش بمیری

یه چند وقتی عزاداری می کنی حق داری

ولی این لا به لا یکمم به احوال خودت رجوع کن

خودشناسی کن

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا