2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ناراحتم براتون ایشالله که بتونن خاموش کنن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمیدونم واقعافقط میدونم اون محوطه کانتینری بودهخیلی هم آدم توش نبودهتو ساختمونای و محوطه اطرافش بودن

امیدوارم کسی طوریش نشده باشه🥲

عزیزم اگر شرایط انتقال خون رو دارین

سازمان انتقال خون بندر خون لازم داره

به اطرافیانتون هم اطلاع بدین

شاید کسی بتونیم اینجوری نجات بدیم

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

امیدوارم کسی طوریش نشده باشه🥲عزیزم اگر شرایط انتقال خون رو دارینسازمان انتقال خون بندر خون لازم دار ...

راه نیست تو انتقال خون انقدر شلوغه

گفتن انقدر اهدا زیاد بوده که کافیه دیگه برای امروز

راه نیست تو انتقال خون انقدر شلوغهگفتن انقدر اهدا زیاد بوده که کافیه دیگه برای امروز

خدا رو شکر🙏🏻

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

انشالله زودتر مهار بشه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞