2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بدو بعد خسته شو بیا بخواب. دوباره بیدار شدی برو بدو بیا بخواب‌. این روشو استاد سیدا گفت برای خودش انجام داده 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

😐😐من ندوییده خوابم همش

باید پاشی. افسردگی از سردی فعاليت گرمت می‌کنا کم‌کم درست میشه. زیادم فکر د خیال نکن اگه زیاد‌فکر و خیال‌میکنی. گل گاوزبان بخور با سنبل الطیب خیلی از احساسات بدو از بین میبره. گل گاوزبان بیشتر از سنبل الطیب باشه

باید پاشی. افسردگی از سردی فعاليت گرمت می‌کنا کم‌کم درست میشه. زیادم فکر د خیال نکن اگه زیاد‌فکر و خ ...

مرسی عزیزم 

اره فکرو خیال که بشدت میکنم شبا خوابم نمیبره همش حالم بده احساس سنگینی میکنم رو خودم

این چقدر تاثیر داره؟

مرسی عزیزم اره فکرو خیال که بشدت میکنم شبا خوابم نمیبره همش حالم بده احساس سنگینی میکنم رو خودماین چ ...

گل گاوزبان اینا چقدر تاثیر داره؟ فوق‌العاده ی مدت امتحان کن انگار ی باری از رو دوشت برداشته میشه

سنبل الطیب چی هست نشنیدم تاحالا

بهش علف گربه م میگن. تنهایی زیاد خوب نیست بینایی رو ضعیف میکنه ولی برای اعصاب عالیه برو عطاری بگی می‌شناسن بهت میدن

یعنی با گل گاو زبان قاطی کنم؟ تنها نخورم نه؟؟

نه تنها خوب نیست گفتم چشمو ضعیف میکنه. مثلا دو قاشق غذاخوری عرق گل گاوزبان یکی سنبل الطیب. تو ی استکان یا لیوان آب. من ریختم تو بطری که هی درست نکنم. همینجوری چشمی مثل مریم جلالی😅 صبح ی قلپ شب ی قلپ میخورم.