2777
2789
عنوان

شوهر از کجا

840 بازدید | 74 پست

سلام دوستان من‌مجردم‌دیگ داره سنم میره بالا و منو استرس گرفته.(لطفا نیاین بگید ک خب هنو زوده یا تو ازدواج خبری نیست و ازدواج بده خب بد باشه مهم اینه امنیت جانی و جنسی داری وگرن الان ازسرقبرم برم آدم پیداکنم یکم بهم محبت کنه پسرا خیابون ک خوشم نمیادگناهه کار به یه عده ندارم تا ۴۰ هم مجرد می مونن راحتن براخودشون دوستپسرمیگیرن من نمیتونم هم‌گناهه هم خانوادم حساس هم شهرمون کوچیکه خطرناکه)

الان ک حس میکنم میبینم من نمیتونم سنتی ازدواج کنم(یاخانواده نمیزارن یا اقوام یا کلا نمیشه) بنظرتون چکاری انجام بدم؟پسرخوب ازکجا پیداکنم؟اصلا از کجا متوجه میشید یه پسری خوبه؟

واقعا بعضی روزا اونقد ناامیدمیشم‌میگم آخه چرا خدا مادخترارو آفرید برااینکه عزابمون بده؟

اخه هم بهمون حس نیازجنسی و عاطفی داده هم گفته رابطه دوستی حرامه هم ازدواجمون جور نمیشه واقعا من دیگه موندم دم خدا گرم مگه نمیگن اگر خدا بخاد کسی نمیتونه جلوشو بگیره پ چرا هراران بار خانوادم ردکردن خدا یه حرکتی نزد ک رد نکنن و من تو این تنهایی و حس انواع نیاز نسوزم.🥲😔

کارم روزوشب شده گریه فقط گریه🖤

با این تفکر همون حسرت شوهر برات میمونه

چون اکثر پسرای خوب با تفکرات تو مخالفن😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سایت هس آدم و حوا چند بار تو تلوزیون اسمشو شنیدم سایت همسریابی یسری فرم پر میکنی... یسری دیگم فرم پر کردن، بعد شما ملاکاتو (قد، وزن، شهر و اینا) سرچ میکنی یا میری فرم هارو میخونی تایید میکنی و اینا... دیگ نمیدونم فرایند آشنایی به چه صورت هست و چی میشه فقط تا همینجا میدونستم 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

برای همین اسلام میگه زود ازدواج کنید  البته شوخی کردم بنظرم سنتی بهتره خانواده ها بهتر صلاحتون می‌دونن البته بزور نباشه ولی تایید خانواده باشع بهرحال فامیلی توعروسی عزایی شبکه مجازی زیاد اطمینانی بهش ادمهاش نیست

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،