2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادر بنده هی یکسره میگ ،فرق کج باز میکنم چون موها جلوم یکم کوتاه تره نسبت ب بقیه میاد جلو صورتم هی م ...

وا به خاطر ی  فرق باز کردن؟ 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

ن بخاطر اینکه موهام میاد جلو صورتم

بازم. آدم ب دختر خودش همچین چیزی بگه؟ فوقش بگه بپوشونه موهاتو. توهین نباید کنه

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

تا دلت بخواد میگهخ که سینه هاتو بپوشون .. یکم موهاتو خوب مرتب کن نمیدونم فردا استخدام داری هزار تا چ ...

سینه هاتو میندازی بیرون مگه؟ 

🥴😑

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

😂😂😂😂خندم گرف یاد مامانم افتادم 

البته من خودم حجابم عالیه و جای حرف نمیزاره 

ولی خواهر کوچیکم😂طفلی دوتا دختر داره هنوز ک هنوزه بهش تذکر میده یا ب دختراش گیر میده😂😂خواهرم میگه ماماااااان من میر شدم تو دس بردار نیستی😂

جایی میشینه میبینی دستشو ب یرش میزنه هی😂😂خواهرم میفهمه شالش رفته عقب باید درس کنه😂😂😂

یکسره میگه ب دخترش ک مامان روسری بپوش شال بپوش چیه این یه تیکه دستمال بستی رو سرت (مینی اسکارف )خواهرزاده م میگه عزیز اینم روسریه دیگه😂😂😂

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

مادرم مذهبی نیست معمولیه

مامان منم معمولیه 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷