2777
2789

زیر شکمم درده حس پریود دارم شدید تو اقدامم بودم کسی بوده اینجور باردار شده باشه ؟

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه تو اقدامم.هر ماه یه علائمی دارم.اصلا به علائم کاری نداشته باش بزار قشنگ یه چند روز از پریودی ...

ارهههه دقیقا همینطوره ... ولی ادم دلش میخاد زود بگیره 🫠

واقعا هیچ امیدی ندارم ک پریود نشم ... میدونم پریود میشم 😭

میدونم عزیزم حال هر دفعه من اینجوریه.هر دفعه که پریود میشم میشینم زار میزنم. ولی خب چیکار میشه ‌کرد تا ۶ ماه صبر میکنم نشد میرم دکتر.ایشالا خدا بهت نی نی ناز بده

میدونم عزیزم حال هر دفعه من اینجوریه.هر دفعه که پریود میشم میشینم زار میزنم. ولی خب چیکار میشه ‌کرد ...

درکت میکنم خودمم همینطورم عزیزم منم ۶ماه شد میرم دکتر 

باورت میشه حوصله دکتر بازی و این حرفاهم ندارم ان شالله خدا به دوتامون ببخشه

این ماه گفتم رازیانه بخورم شاید جواب بده.روز اول پریودیم هر روز صبح شیرین بیان خوردم.الان هم تازه دو روزه پاک شدم و دارم رازیانه مصرف میکنم.پریودیم منظمه ولی ماه قبلی ۸ روز عقب انداختم.خیلی مطمئن بودم هست.ولی خب پریود شدم😔

این ماه گفتم رازیانه بخورم شاید جواب بده.روز اول پریودیم هر روز صبح شیرین بیان خوردم.الان هم تازه دو ...

رازیانه هم زیاد نخور اگر پریودت منظم هست 

صبح ها عسل سیاه دونه بخور ورزش کن پیاده روی خیلی خوب .. من خودم هرچی بگی خوردم تقویتیم هردو زیاد میخوریم ولی احساسم اینه همسرم ضعیف