2777
2789
عنوان

کار در خانه بهداشت با دیپلم

618 بازدید | 16 پست

کسی تا الان رفته همش به ما میگن میتونید برید

رشته ام مدیریت خانواده هست

میگن بعد از اتمام مدرسه با دیپلم باید بریم بعد دوره اش ک گذروندیم باید پایسیم تا یکی بازنشسته بشه ما بریم جاش

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید                                          1۳۹۹/۱۲/۷     ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام        امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم.    برام دعا کنید و اکر امضامو دیدید صلوات بفرستید ک ب آرزوی دام برسم ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه الان با دیپلم بازم برمیدارن؟پارسال که من پرسیدم گفتن قوانین عوض شده بود

اره  همکلاسیام ورسیده بودن گفته بود میگیرن ولی خوب الویت با روستاهاست

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید                                          1۳۹۹/۱۲/۷     ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام        امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم.    برام دعا کنید و اکر امضامو دیدید صلوات بفرستید ک ب آرزوی دام برسم ممنون
مگه نباید بهداشت عمومی خونده باشیچ دوره ای؟ 🧐

ااز اینا هست فشار خون و میگیرن وزن بچه رو اندازه میکیرن توی بهداشت از اونا

هنه اینا رو توی مدیریت خانواده به ما یاد دادن

تا جایی من میدونم همه جا آزمون برگزار میکنن و حداقل باید لیسانس داشته باشین

همکلتسیام پرسیدن گفتن نیازی ب لیسانس نیست ولی دوره اش باید بگذرونید

ااز اینا هست فشار خون و میگیرن وزن بچه رو اندازه میکیرن توی بهداشت از اوناهنه اینا رو توی مدیریت خان ...

عه منم رشتم زیست هست، میدونید با مدرک زیست شناسی هم میگیرن یا نه؟ یا باید دوره جدا برم🥲

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

عه منم رشتم زیست هست، میدونید با مدرک زیست شناسی هم میگیرن یا نه؟ یا باید دوره جدا برم🥲

دوره اش و که حتی ماهم ک بهمون یاد دادن تو مدرسه باید بریم

شما برو بهداشت منطقه خودتون سوال بپرس بنظرم اکر توی شهر بزرگ باشی خیلی بهتره دیکه تو روستا نمیندازنت

دوره اش و که حتی ماهم ک بهمون یاد دادن تو مدرسه باید بریمشما برو بهداشت منطقه خودتون سوال بپرس بنظرم ...

من دفترچه رو دیدم حتی رشته برق هم داشت ولی زیست نه🤣🤣من مثلا کاراموزی و اینا اگه برم بعدا استخدام میشم؟ 

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها