جخرتن مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 12 عنوان حوزه ی کنکور دانشگاه الزهرای تهران لطفا بیاید اگه رفتید 60 بازدید | 9 پست سلام بچه هاکسی تا به حال تو این حوزه کنکور تجربی داده؟ خنده های تو مرا باز این فاصله کشت 1404/02/06 | 18:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 چه جالبدقیقا یه خانمی هیمن الان تاپیک زد همینو خودشی؟ اگه خودش نیستی اره من پارسال حوزم بود لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
جخرتن مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 12 چه جالبدقیقا یه خانمی هیمن الان تاپیک زد همینو خودشی؟ اگه خودش نیستی اره من پارسال حوزم بود نه من اون نیستم🥲میشه لطفا به چند تا سوالم ج بدینممنون میشماینجا بپرسم یا درخواست دوستیمو قبول میکنید؟ خنده های تو مرا باز این فاصله کشت
جخرتن مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 12 چه جالبدقیقا یه خانمی هیمن الان تاپیک زد همینو خودشی؟ اگه خودش نیستی اره من پارسال حوزم بود البته من تفاوت تایپک و پست رو نمیدونماین سوالو یه جایی دیکه هم پرسیدم خنده های تو مرا باز این فاصله کشت
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 نه من اون نیستم🥲میشه لطفا به چند تا سوالم ج بدینممنون میشماینجا بپرسم یا درخواست دوستیمو قبول میکنی ... نه عزیزم همین جا بگو اوکیه لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
جخرتن مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 12 نه عزیزم همین جا بگو اوکیه مرسیاول اینکه شلوغ بود؟دوم اینکه داخل راهرو ها هم صندلی زدن؟پارسال تو حوزه ی اصفهان، مدام با یه دستگاهی میومدن بالاسرمیه بار به مقنعه گیر دادنیه بار به چهرهپنجاه بار با دستگاه اومدن تمرکزمو زدن ب هماینجا چ طوره؟ خنده های تو مرا باز این فاصله کشت
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 مرسیاول اینکه شلوغ بود؟دوم اینکه داخل راهرو ها هم صندلی زدن؟پارسال تو حوزه ی اصفهان، مدام با یه دستگ ... شلوغ که بستگی داره کجا بیوفتی من کنکور اردیبهشت رو تو خود دانشکده ها افتادمتیر رو نماز خونشون هر دو هم بسیار بزرگ بودداخل راهرو صندلی؟ یعنی اونجا امتحان بدین؟ نهتو کلاسا امتحان میدینبرسی هم فقط میان کارت ورود به جلسه و شناسامه و اینا رو چک می کنن لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
جخرتن مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 12 شلوغ که بستگی داره کجا بیوفتی من کنکور اردیبهشت رو تو خود دانشکده ها افتادمتیر رو نماز خونشون هر دو ... منو زده ساختمان خوارزمی طبقه 2 خنده های تو مرا باز این فاصله کشت
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 منو زده ساختمان خوارزمی طبقه 2 خباز در دانشگاه که بری تو چند تا دانشکدسمثلا دانشکده ادبیات دانشکده خوارزمی دانشکده.... اونجا خودشون راهنمایی می کنن خوارزمی کدومه بعدم میری تو دانشکدهیه لیست زده هر شماره صندلی تو کدوم کلاسه لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
جخرتن مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 12 خباز در دانشگاه که بری تو چند تا دانشکدسمثلا دانشکده ادبیات دانشکده خوارزمی دانشکده.... اونجا خودشون ... ممنونم خنده های تو مرا باز این فاصله کشت