2777
2789
عنوان

خاک تو سرم امگا

384 بازدید | 33 پست

قرص امگا ۳ دو هفتس هروز میخورممم

گفتم چی میشه مگ بابا مکمله

رژیمم هستم کتوژنیک

۳. روزه گلاب به روتون اسهال سوزش سر دل دلپیچهههه بد اصلا احساس میکنم وسط شکمم از هم داره باز میشه

تو نت ک سرچ کردم متوجه شدم چ خطرای زیادی داره مصرف زیادش 

مراقب باشید اشتباه من و نکنید

من یکروز درمیان

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم یه مدته میخوره

احتمالا به شما نساخته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چه ضرری؟یکی دوساله شوهرم میخوره برای کبد چرب د کلسترول بالا دکترش داده

برا ایشون تجویز دکتره و حتما دوزش کنترل شده است

عوارضشم ک نشون ندادن

همین اسهال دلپیچه. سوزش سر دل که اینا ادامه دار باشن باعث سکته نوشته بود میشه

میگن درستش ۳. بار در هفتس

همون میشه دیگه یکروز درمیان میشه سه بار در هفته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دکتر به من گفت روزی ۱ عدد 

جوش زدم نخوردم دیگه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!