2777
2789

سلام من ی ماهه پیش این ژل رو تزیق کردم و عالی شدم الن ی کوچولو قرینه نیست و میخام ژل رو ژل بزنم ک بیشتر بمونه 

حالا میترسم مارک بدی باشه یا بعدا پشیمون شم ۲۳ سالمه و صورتم خیلی لاغر بود

و اون طرف صورتم ک یکم بررگترع یکم درد میگیرع گاهی در حد ی چند ثانیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سی سی زدی عزیزم ؟

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بار اول ۵ سیسی ولی انقدر طبیعی و خوب شد هیچکس نفهمید و خودمم عاشقش شد مالن دو دل شدم باز بزنم یا ن

قرینه کن فقط ، البته یک ماه بمون چون ممکنه ورم باشه، منم میخوام ۴ سی سی تزریق کنم ولی بعد کنکور 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

نمیدونم گلم تجربه ندارم ولی شاید اونطرف که باد داره درد میکنه عفونتی چیزی داره واسه همین قرینه نشون ...

عه مرسی ببخشی اومدی ممنونم

بادش زیاد نیست اما ی کوچولو با این طرفم فرق داره همون سری اولم گف این طرف صورتت لاغرترع یکم بهتر زد ب اینطرم 

انروز بردم نشونش دادم گف هیچی نیس وقت ترمیم بهم داد فعلا پولم نزدم واسش

دودلم 

قرینه کن فقط ، البته یک ماه بمون چون ممکنه ورم باشه، منم میخوام ۴ سی سی تزریق کنم ولی بعد کنکور

ببین من یک ماه بیشتره تقریبا 

الن چون باشگاه میرم و درباره مارک ژل هم یکم بد شنیدم دودل شدم وگرنه کارش عالی بود 

قرینگیشم خیلی کمه 

اها ممنونم

قربونت

ببین تو جای من بودی ژلتو تمدید میکردی ؟

من میترسم باشگاه ک میرم خیلی عرق و اینا میکنه صورتم اون کلاه تکواندو رو ک میزارم 

کلا میوندم هرکاری میخام بکنم انقدر فکر میکنم دیوونه میشم 

ببین من یک ماه بیشتره تقریبا الن چون باشگاه میرم و درباره مارک ژل هم یکم بد شنیدم دودل شدم وگرنه کار ...

باشگاه رفتن زود ژلو از بین میبره هااااا

خدارو شکر که راضی هستی