2777
2789
عنوان

بچه ها اگه جنس بیارم خیلی خیلی کم روشون بکشم حمایتم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 34 پست
مثلا لباس زیر یا لباس راحتی زنانه اول کمی بیارم ولی ارزون بدم سود کم فروش بالا

ارزون بدی مطمئن باش من همیشه ازت خرید میکنم🤭 من اکثر خریدام اینترنتیه،همین جا یک خانمی دوسال  و خرده ای پیش پیج ایتا گذاشت لباس، قیمت مناسب باارسال رایگان من الان دوسال و خرده ای ازش مرتب خرید میکنم ،بخاطر شرایط خوبش شکرخدا فروشش هم بالا رفته..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
باشه اگه لباس زیر داشتی مثل نیمتنه و اینا منم میخرم

باشه عزیزم 

بنظرت فروش حضوری هم کنارش بزارم 

مثلا در مترو با طرف قرار بزارم یا بگم مناطق نزدیک ارسال رایگان؟

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزون بدی مطمئن باش من همیشه ازت خرید میکنم🤭 من اکثر خریدام اینترنتیه،همین جا یک خانمی دوسال و خرد ...

منم اگه آنلاین شاپ بزارم ارزون میدم چون هم واقعا به پولش نیاز دارم هم آدم منصفی هستم حریص نیستم 

فقط بدونم فروش میره صد در صد این کارو میکنم 

یه چیزی میرسونم پولم رو با زحمت جمع کردم هدر نره

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

منم اگه آنلاین شاپ بزارم ارزون میدم چون هم واقعا به پولش نیاز دارم هم آدم منصفی هستم حریص نیستم فقط ...

زدی تگم کن بیام جنسات ببینم البته اگه ایتا باشه چون اینستا ندارم

ارزون بدی مطمئن باش من همیشه ازت خرید میکنم🤭 من اکثر خریدام اینترنتیه،همین جا یک خانمی دوسال و خرد ...

لینکشو میدی گلم؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
باشه عزیزم روبیکا کانال دارم ولی فروش فعلا ن

منم تگ کن اگه شروع کردی.‌من کل خریدام نتی هست. شکر خدا همیشه هم اوکی هستند

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم کیفیت کارهای که ازشون خریدی قابل قبول بوده؟

من اره راضی بودم، چندتا کانال داره حالا بری تو کانالش لینک کانالهای دیگه ش رو میبینی،چون کانال مجلسیش با یچگانه با شال و... همه متفاوته..

من یکبار یک لباس مجلسی خریدم ۱و۸۰۰چندروز بعد همون ایشون گذاشتن ۱و۲۰۰ من اینقدر زورم گرفت😅بهش گفتم نمیشد زودتر بیاری