2777
2789

سلام بچه ها

کلاس های طولانی خوردنی از خونه که سالم باشه و خراب نشه چی می‌برید

با ۲تا از دوستام میرم اونا چای و کیک واینا میارن منم میخرم میبرم

ولی خریدنی نمیخوام 

به جز پنیر ونون

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنجک و نخودچی

قند مصنوعی آخه سالم نیست🥲

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

معمولا بوفه دارن آدم مابین کلاس میره یه چیزی میخوره ، من بوده میوه هم قاچ کردم تو این ظرفای کوچک دردار با خودم بردم ، نون و پنیر هم همینطور ، حتی میتونی ساندویچ فیله مرغ درست کنی تو نونای گرد با خودت ببری یا آجیل 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
معمولا بوفه دارن آدم مابین کلاس میره یه چیزی میخوره ، من بوده میوه هم قاچ کردم تو این ظرفای کوچک درد ...

میوه هم میگن زیادش برای قند خوب نیست من خودم در حد دو تا میوه قاچ میکردم میبردم 

معمولا بوفه دارن آدم مابین کلاس میره یه چیزی میخوره ، من بوده میوه هم قاچ کردم تو این ظرفای کوچک درد ...

من پنیر کلا لب نمیزنم

بعد آموزشگاه ما بوفه نداره که هیچی تا سوپرمارکت باید حداقل ۲۰ دقیقه پیاده بری!

من پنیر کلا لب نمیزنمبعد آموزشگاه ما بوفه نداره که هیچی تا سوپرمارکت باید حداقل ۲۰ دقیقه پیاده بری!

از قبل میتونی بخری برای کلاس نگه داری ( مثل کیک و تی تاپ و اینا یا حتی چیپس) ولی انواع ساندویچ کوچک هم از خونه میتونی ببری مثل همون فیله مرغ که کفتم یا کالباس ( که بعضیا خانگی درست میکنن ) یا حتی ساندویچ تخم مرغ ( اکه از تخم مرغ سرد بدت نمیاد چون بالاخره از صبح تا ظهر تخم مرغ دیگه داغ نیست )، اولویه هم جتی میشه برد ولی اگه ساعت ها بعد میخوای بخوری و تو کیفت چندین ساعت میمونه چون سس داره باید حواست باشه خراب نشه ،  یا کیک خانگی بپز با فلاسک چای ببر 

از قبل میتونی بخری برای کلاس نگه داری ( مثل کیک و تی تاپ و اینا یا حتی چیپس) ولی انواع ساندویچ کوچک ...

ساندویچ کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی هم خوبه 

از قبل میتونی بخری برای کلاس نگه داری ( مثل کیک و تی تاپ و اینا یا حتی چیپس) ولی انواع ساندویچ کوچک ...

مرسی عزیزم

آره از قبل میخرم ولی دوست دارم خونگی باشه 

مثلا فینگر فود و لقمه های مختلف 

ولی نمیدونم دقیقا چی