الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا بوفه دارن آدم مابین کلاس میره یه چیزی میخوره ، من بوده میوه هم قاچ کردم تو این ظرفای کوچک دردار با خودم بردم ، نون و پنیر هم همینطور ، حتی میتونی ساندویچ فیله مرغ درست کنی تو نونای گرد با خودت ببری یا آجیل
من پنیر کلا لب نمیزنمبعد آموزشگاه ما بوفه نداره که هیچی تا سوپرمارکت باید حداقل ۲۰ دقیقه پیاده بری!
از قبل میتونی بخری برای کلاس نگه داری ( مثل کیک و تی تاپ و اینا یا حتی چیپس) ولی انواع ساندویچ کوچک هم از خونه میتونی ببری مثل همون فیله مرغ که کفتم یا کالباس ( که بعضیا خانگی درست میکنن ) یا حتی ساندویچ تخم مرغ ( اکه از تخم مرغ سرد بدت نمیاد چون بالاخره از صبح تا ظهر تخم مرغ دیگه داغ نیست )، اولویه هم جتی میشه برد ولی اگه ساعت ها بعد میخوای بخوری و تو کیفت چندین ساعت میمونه چون سس داره باید حواست باشه خراب نشه ، یا کیک خانگی بپز با فلاسک چای ببر