2777
2789

سالشه. بشدت افسرده ست و و همیشه خودخوری میکنه.

بعد تو جمع نه به خودش اهمیت میده، نه به سر و وضعش نه به رفتارش حتی حرف زدنش

دیوونم کرده

با لباس شلخته و بوی عرق از خونه میزنه بیرون. همش فکر میکنه مردم دارن از حرفاش علیه خودش سوء استفاده میکنن. همرو به چشم بد میبینه و هر حرفیو منظور دار میگیره حتی اگه طرف مقابل هیچ منظوری نداشته باشه.

بعد جالبه خودش همش حرفای تیکه و طعنه دار میزنه و پشت مردم غیبتشونو میکنه به خیال خودش داره انتقال میگیره، چه انتقامی نمیدونم

ریه ش مشکل داره تا عصبی میشه قلیون چاق میکنه میکشه 

اصصصصصلا و به هیچ وجه گوش نمیده حرفای مارو فک میکنه داریم بهش تیکه میندازیم یا داریم انتقاد میکنیم ازش

الان من باید چیکارش کنم؟ حس میکنم داره دیوونه میشه. خودم کلی کار سرم ریخته این چه بلایی بود خدا سرمون اورد

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش فقط رفتن از خونه ست..چون اونا دیگه درست نمیشن

بابا دلم بحالش میسوزه نمیخوام اینطوری باشه

بخدا شده مسخره خاص و عام 

میخوام بشه مثل بقیه 

نمیدونم دیوونه شده جن زده شده افسرده ست زوال عقل گرفته چشههههههه

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

بابا دلم بحالش میسوزه نمیخوام اینطوری باشهبخدا شده مسخره خاص و عام میخوام بشه مثل بقیه نمیدونم دیوون ...

با یه روانپزشک مشورت کن اگ دارو داد دزدکی بده بهش

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

با یه روانپزشک مشورت کن اگ دارو داد دزدکی بده بهش

کاش افسردگی داره حد اقل لجباز نبووووود🤦🏻‍♀️

از یه بچه ۴ ساله لجباز تره خودمم سابقه افسردگی دارم میدونم افسردگی چجوریه ولی لجبازی و افسردگی با هم یعنی حرف بقیه دروغه فقط منم که راست میگم

یه مادر داره دیوونه تر از خودش، همش تو کارای بد طرفداریشو میکنه. یا میگه مردم بدن یا میگه بزارین قلیون بکشه. نمیدونم زن تو مادری یا دشمن.

کاش افسردگی داره حد اقل لجباز نبووووود🤦🏻‍♀️از یه بچه ۴ ساله لجباز تره خودمم سابقه افسردگی دارم مید ...

خدا بهت صبر بده واقعا نمیدونم چی بگم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️