2777
2789

۴۸ سالشه. بشدت افسرده ست و و همیشه خودخوری میکنه.

بعد تو جمع نه به خودش اهمیت میده، نه به سر و وضعش نه به رفتارش حتی حرف زدنش

دیوونم کرده

با لباس شلخته و بوی عرق از خونه میزنه بیرون. همش فکر میکنه مردم دارن از حرفاش علیه خودش سوء استفاده میکنن. همرو به چشم بد میبینه و هر حرفیو منظور دار میگیره حتی اگه طرف مقابل هیچ منظوری نداشته باشه.

بعد جالبه خودش همش حرفای تیکه و طعنه دار میزنه و پشت مردم غیبتشونو میکنه به خیال خودش داره انتقال میگیره، چه انتقامی نمیدونم

ریه ش مشکل داره تا عصبی میشه قلیون چاق میکنه میکشه 

اصصصصصلا و به هیچ وجه گوش نمیده حرفای مارو فک میکنه داریم بهش تیکه میندازیم یا داریم انتقاد میکنیم ازش

الان من باید چیکارش کنم؟ حس میکنم داره دیوونه میشه. خودم کلی کار سرم ریخته این چه بلایی بود خدا سرمون اورد

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

با این نی نی سایت واقعا نمیدونم چیکار کنم بخدا میخوام سرمو بکوبم به دیوار

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببرینش پیش روانشناس خودت قبلش برو شرایط مادر رو توضیح بده ازمایش خون و ادرار و تیریید و هورمونی هم باید بده

افسردگی بیماریه سختیه بهش نگو مریضه اول با روانشناس صحبت کن ببین چحوزی راضیش کنی ببریش مادرت خودش نیست الان تحت بیماری افسردگیشه

خواهش میکنم خواهش میکنم مامانت ببر وانشناس و روان پزشک شما هیچ کاری نمی‌تونید انجام بدین مامانت افسر ...

میخوام ببرم ولی کسی که بشدت لجبازه و به حرفای هیچکس گوش نمیده به حرفای روانشناس گوش میده؟ زبونشم محلیه فارسی سلیس نمتونه حرف بزنه بره پیش روانشناس شاید روانشناسه اصلا منظورشو نفهمه

از روانپزشک هم خیلی میترسم وابسته قرصاش بشه چون یکی هست تو فامیل چندین ساله قرص میخوره کلا یجورایی گیج میزنه حرکاتش کند شده 

میخوام ببرم ولی کسی که بشدت لجبازه و به حرفای هیچکس گوش نمیده به حرفای روانشناس گوش میده؟ زبونشم محل ...

معمولا دارو کمکش می کنه ممکنه دکتر اول دارو تجویز کنه بعد جلسه بزاره یا همزمان ولی دارو لجبازی و...بهتر می کنه

عزیزم ببرینش پیش روانشناس خودت قبلش برو شرایط مادر رو توضیح بده ازمایش خون و ادرار و تیریید و هورمون ...

میددنم آخه مشکل من اینه مادرم لحجه شدید محلی داره کسی حرفاشو متوجه نمیشه تو این شهر ببرم روانشناس اونا کجا لحجه محلی بلدن.

اونام بفهمن مامانم لحجه اونارو بلد نیست حرفی بزنن بفهمه🤦🏻‍♀️

میددنم آخه مشکل من اینه مادرم لحجه شدید محلی داره کسی حرفاشو متوجه نمیشه تو این شهر ببرم روانشناس او ...

شما بهتره ترجمه کنی یا دکتر شهرتون ببری یا انلاین از روانشناس شهرتون کمک بگیری ولی فکر میکنم دارو لازم داشته باشن باهاشون برو ترجمه کن خودت مشکل مادرت رو بگو