سلام خانوما همسایه بالاییمون خیلی تو خونه سر وصدا دارن انگار که همیشه تو خونه در حال دویدن و کشتی گرفتنن جوریه که همش استرس دارم فکر میکنم زلزله میاددستو پام میلرزه میخوام بهشون تذکر بدم اما نمیدونم چطوری بگم که ناراحت نشن و هم اینکه محترمانه باشه خواهش میکنم اگه نیدونید کمکم کنید
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
خدا شاهده هر خونه ای رفتیم همین بوده. فقط خونه ویلایی😞
ميفهمم خيلي سخته . ولي بايد اگه خيلي اذيتتون ميكنه لااقل ظهر ها و شبا كم تر سر صدا كنن بدون رو در بايسي شوهرت بايد بگه . ديگه مدير ساختمونم هست بايد قبول كنه
من واقعا تو اتاق خوابمون معذبم . همیشه مثل دزدها با شوهرم حرف میزنم چون میدونم صدای سرفه همدیگرو می شنویم. مدتیه میخوام اتاق خوابمو جابجا کنم ولی سخته چون کل پرده و اینا باید عوض شن