2777
2789
عنوان

همسایه...

269 بازدید | 9 پست

سلام خانوما همسایه بالاییمون خیلی تو خونه سر وصدا دارن انگار که همیشه تو خونه در حال دویدن و کشتی گرفتنن جوریه که همش استرس دارم فکر میکنم زلزله میاددستو پام میلرزه میخوام بهشون تذکر بدم اما نمیدونم چطوری بگم که ناراحت نشن و هم اینکه محترمانه باشه خواهش میکنم اگه نیدونید کمکم کنید

خدایا میدانم که میبینی...

به مدير ساختمونتون بگو 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

وای دقیقا مثل ما.

کاش میشد ویس فرستاد همین الان درحال بلندبلند حرف زدن وداد زدنن.

ساعت ۳ظهر جاروبرقی روشن میکنه.بچه کوچیک داره میدوه انگار الان سقف میریزه این میاد تو خونه ما

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبقه بلایی ما خودش مدیر ساختمونه مثلا🙄😒

مدير ساختمون اينه ديگه همسايه ها چجورين ؟

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
 خدا شاهده هر خونه ای رفتیم همین بوده. فقط خونه ویلایی😞

ميفهمم خيلي سخته . ولي بايد اگه خيلي اذيتتون ميكنه لااقل ظهر ها و شبا كم تر سر صدا كنن بدون رو در بايسي شوهرت بايد بگه . ديگه مدير ساختمونم هست بايد قبول كنه 

من واقعا تو اتاق خوابمون معذبم . همیشه مثل دزدها با شوهرم حرف میزنم  چون میدونم صدای سرفه همدیگرو می شنویم. مدتیه میخوام اتاق خوابمو جابجا کنم ولی سخته چون کل پرده و اینا باید عوض شن  

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘