2777
2789
عنوان

جنین تو ماه آخر چقدر هفته ای وزن میگیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 93399 بازدید | 51 پست
دکترت چی میگه ؟.اگه لگنت خوبه انشالله که زایمان راحتی داری.توکل بر خدا

همش دارم با خودم کلنجار میرم من یه درصدم به سز فکر نمی کردم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر معاینه نکرد گفت ما تا 4 کیلو به مادرفرصت میدیم برای زایمان طبیعی وموقعی که دردت گرفت معاینه می ...

چرا الانم میتونه معاینه کنه یادمه من به دکتر گفتم با این وزن بچه میتونم زایمان طبیعی کنم اونم گفت اره لگنت خوبه

سونو دقیق نیست روز قبل از زایمان سونو دادم ۴و ۲۰۰ بود ولی پسرم وزن واقعیش ۳۸۵۰بود

ااا منم بس یه بار دیگه برم سونو ؟؟

چرا الانم میتونه معاینه کنه یادمه من به دکتر گفتم با این وزن بچه میتونم زایمان طبیعی کنم اونم گفت ار ...

فردا برم ببینم این یکی دکتر چی میگه 

خیلی استرس دارم وپریشون شدم چون تکلیفم معلوم نیست

چرا بری مگه دکتر گفته؟؟

نه دکتر نگفته دیگه 

میگم برم ببینم چقدر شده وزنش اگه 3800 اینا باشه برم سز 

نمیدونم می ترسم طبیعی زایمان کردنش سخت باشه

فردا برم ببینم این یکی دکتر چی میگه  خیلی استرس دارم وپریشون شدم چون تکلیفم معلوم نیست

عزیزم به این چیزا فکر نکن فوقش نینیت تپل باشه یکم تعداد بخیه هات بیشتر میشه.من بیشتر میترسم نینیم سختش بشه چون لب مرز دیابت بارداریم بچه شونه هاش پهن میشه و از کانال زایمان سخته عبور کردنش.و گرنه خودم فوقش چند تا بخیه بیشتر میخورم

نه دکتر نگفته دیگه  میگم برم ببینم چقدر شده وزنش اگه 3800 اینا باشه برم سز  نمیدونم می ت ...

گفتم که عزیزم اونم دقیق نیست تازه دست ما نیست که دل به خواهی نیست دکترمیگفت ۴کیلو هم باشه میتونی طبیعی😥

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊