الان که دارم گذشتمو میبینم میگم چقد خام بودم اونموقع . بیست و پنج سالگی که ازدواج کردم یه جور دیگه فکر میکردم نسبت به هیجده سالگی و الان که در آستانه سی سالگی هستم بازم اگر برمیگشتم عقب انتخاب ازدواجم رو عوض میکردم . نمیدونم چجوری بعضیا با عقل هیجده سالگی ازدواج میکنن و تا آخر عمر زندگی میکنن ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرچی سنت بالاتر میره میفهمی حق با بزرگترا بوده و این جمله بزرگی ب عقل ن سن چقد احمقانس
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اونا اکثرا اهل دهاتن و دخترو گوشتی میدونن ک باید بره داخل دیگ و زود بپزه تا چشم و گوشت بستس میخان بدن بره
ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊♀️🏋♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩⚕️
کلا سن سال اهمیت نداره باید علم آگاهی هاشون ببرن بالا چون محیط ها کلا ناسالم هستن در این شرایط هم آسیب و صدمات بالا میره
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
ببین با حرفت موافقم ولی واقعا نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید به نظرم ازدواج زودهنگام با آگاهی بالا خوبه من خودم واقعا بچه ساکت و عاقلی بودم درسمم بهترین بود کل مدرسه ازم تعریف میکردن اهداف والا داشتم میخواستم بورسیه بگیرم برم خارج از ایناییکه خیلی زود بررگ میشن و عاقل و آرومن ولی تو بیست سالگی خیلی نیاز جنسی و عاطفی اذیتم میکرد خلا روحی داشتم تو خانواده که تامین نمیشدم باید میرفتم سراغ دوست پسر اگه پردمو از دست میدادم چی میشد آیندم به خاطر همین عقلاتیش این بود وقتی خواستگارم دارم ازدواج کنم نمیگم کار درستی بوده ولی تو اون شرایط درست ترین تصمیم بوده
بله منم از شما بزرگترم تقریبا یک دهه ، ولی واقعا از سی آدم دیدش به زندگی عوض میشه و اصلا افکار ۲۵ سالگی با ۲۰ سالگی قابل مقایسه نیس ! به نظرم تازه از سی و پنج به ثباتی گرفت افکارم یعنی تغییر داره ولی آنقدر دیگه متفاوت نیست ، برای همین همیشه هم تو سایت کفتم ازدواج زیر ۲۵ سال اشتباهه قطعا و نوجوانی و زیر ۲۰ هم که صد در صد نباید باشه ، بعلاوه اونایی که دهه بیستن با افراد بالای ۳۰ سال نرن تو رابطه ، دنیاها فرق میکنه