2777
2789
عنوان

روابط دوستی عجیب من

133 بازدید | 13 پست

از بچگی دختر خوشگلی نبودم 

تو مدرسه رفتارای بیش فعالانه ای داشتم؛ فازم با فاز بقیه فرق داشت

تو دبیرستان و راهنمایی تعداد دوست های خیلی کمی داشتم؛ اونا نزدیک ترین دوست های من بودن ولی من نزدیک ترین دوست های اونا نبودم 

حس میکردم کسی علاقه ای به دوست شدن باهام نداره برای همین همیشه تنها میشستم و حتی بغل دستی هم نداشتم 

تو دانشگاه هم وضعم همین بود 

الان به جایی رسیدم که نه تنها هیج دوستی ندارم بلکه حتی نمیتونم روابط دوستانه ای که داشتم رو حفظ کنم 

جالب اینجاست اونایی هم که دوستم بودن، خودشون تو دوست یابی مشکل داشتن و تعداد دوست های کمی داشتن 

احساسی که خود شخص نسبت به خودش داره هم خیلی تو روابطش با دیگران تاثیر میذاره، اگه احساس کمبود اعتماد به نفس یا دوست نداشتنی بودن میکنی همین باعث دوستی های ناموفقت شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساسی که خود شخص نسبت به خودش داره هم خیلی تو روابطش با دیگران تاثیر میذاره، اگه احساس کمبود اعتماد ...

اره خیلی احساس زشت بودن دارم. حتی اینقدری اعتماد به نفس ندارم که یه ویس بدم. حس میکنم نمیتونم خوب حرف بزنم و منظورمو به دیگران انتقال بدم 

اره خیلی احساس زشت بودن دارم. حتی اینقدری اعتماد به نفس ندارم که یه ویس بدم. حس میکنم نمیتونم خوب حر ...

اینروزا برای زیباتر شدن هزاران هزار راه وجود داره پس این یه موردو بذار نپذیرم در مورد اینکه نمیتونی واسه کسی وویس بفرستی هم یبار فارغ از هر فکرو خیال مزاحمی و یا بجای طرف مقابل فکر کردن که وای الان ممکنه  چه فکری پیش خودش راجبم کنه و… وویستو ارسال کن و کارای این مدلی که باعث گوشه گیریت شدن و بیشتر انجام بده اونوقته که متوجه میشی تمام این مدل رفتارات از کمبود اعتماد به نفست نشأت میگرفت نه صرفا ایراد داشتنت.. مگه اینکه خودت به این سبک زندگی علاقه داشته باشی و بخوای تا ابد یه حصار دور خودت و ادما بکشی 

اینروزا برای زیباتر شدن هزاران هزار راه وجود داره پس این یه موردو بذار نپذیرم در مورد اینکه نمیتونی ...

میدونی ژنتیکم خیلی بد بود.. پوست صورتم دو رنگ گندمی سبزه ست، در حدی که قسمت سبزه ی پوستم رو حتی با کرم پودرهای سنگین هم نمیتونم کاور کنم و بقیه متوجه ش میشن.. شاید باورتون نشه ولی بینی م هم جوری مشکل داره که ممکنه با جراحی هم کاملا اوکی نشه.. ابروهام مثل کره ایا نازک و خیلی کم پشته. حس میکنم یکی از دلایلی که از دوران مدرسه دوست نداشتم، بخاطر قیافه م بود. 

درست میگی باید با ترس هام رو به رو بشم وگرنه هیچوقت نمیتونم اصلاح شون کنم‌. الان هم با سرکار رفتن مشکل دارم و برام مثل یه فوبیاست. مخصوصا محیط کاری که توش زیرآب زنی و رقابت دشمنی بالاست و کسی کمکی به کس دیگه ای نمیکنه 

عین منی

من حتی نمیتونم حرف بزنم با کسی

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

عین منیمن حتی نمیتونم حرف بزنم با کسی

چه جالب همسن هم هستیم تقریبا.. من الان که میخوام برم سرکار، تازه به این مشکلم فکر میکنم... تو محیط کاری میتونه خیلی دردسر درست کنه 

میدونی ژنتیکم خیلی بد بود.. پوست صورتم دو رنگ گندمی سبزه ست، در حدی که قسمت سبزه ی پوستم رو حتی با ک ...

بازم میگم الان تو این دوره ای که ما هستیم هرکاری رو نشه انجام داد کارای زیبایی رو مثل اب خوردن میشه انجام داد و تا حد زیادی نتایج راضی کننده ای هم ازشون گرفت رنگ پوست سبزه هیچ ایرادی نداره ولی اگه بجز اون ایرادات پوستی خاصی مدنظرته همونا رو هم میشه با یسری روش های تهاجمی مثل لیزر و میکرونیدلینگ برطرف کرد،، جراحی بینی هم هرکی انجام داده هرچی بوده از قبلش بهتر شده،، ابروهاتو هم میشه کاشت کنی یا روشای بی دردسرتری مثل میکرو یا فیبروز رو امتحان کنی،، با وجود همه ی اینا میگم که برای بهتر شدن ظاهر این روزا هزارتا راه هست.

فقط می‌مونه مسئله اعتماد و عزت نفست که باید جدی بگیری و توی این راه میتونی از مشاورم کمک بگیری برای بحث سرکار رفتنم هیچوقت از ریسک کردن و قدم برداشتن تو زندگی نترس این ترس از شکست خوردنه که باعث پسرفت تو زندگی میشه.