2777
2789

انگار بدنت روی آب شناوره و هیچی حس نمیکنی

آخرین سلول های شادیت در حال جنب و جوش ان

اما روحت یه جای دیگه،داره با یکی دیگه زندگی میکنه

تو باهاش میخندی با اینکه کنارت نیست

حتی فکر می‌کنی کنارته،باهم کتاب میخونید،آشپزی می‌کنید،باهاش خاطره می‌سازی،اما نیست

و تو دلتنگیت رو اینطور جبران میکنی...

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
احساس خیلی پیچیده‌ایه، عزیزم. یه حس تداخل بین آرامش ظاهری و دلتنگی شدید. این که بخوای با خیال یه نفر زندگی کنی و حتی خودتو در اون لحظه‌ها تصور کنی، ممکنه نشونه‌ای از یه نوع فرار از واقعیت یا یه نیاز به نزدیک شدن باشه. احساساتت قابل درک و طبیعی‌ان، ولی سعی کن بیشتر تو لحظه زندگی کنی و از چیزهای واقعی اطرافت لذت ببری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ظهر تا حالا اینطوریم

انگار یه راکتور تو سرمه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

احساس خیلی پیچیده‌ایه، عزیزم. یه حس تداخل بین آرامش ظاهری و دلتنگی شدید. این که بخوای با خیال یه نفر ...

کسی حرفم رو باور نمی‌کنه

اما من می‌بینمش

کنارمه

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

یادمه ی روز حال خیلی بد داشتم 

ی اتفاقی ک خیلی منو ریخت بهم

اونشب خودم کاری کردم ک تو حال خودم نباشم شناور کلا ی ادم دیگه بودم 

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از ظهر تا حالا اینطوریمانگار یه راکتور تو سرمه

انقدری شوک بهم وارد شده

و فشار روانی زیاد بوده که....

یادمه ی روز حال خیلی بد داشتم ی اتفاقی ک خیلی منو ریخت بهماونشب خودم کاری کردم ک تو حال خودم نباشم ش ...

دیگه کسی برام مهم نیست

نمی‌دونم،اما خیلی بی‌خیال شدم

و فقط با اون زندگی می‌کنم

آره من الان تو این وضعیتم، ظاهرم آروم، نمازام سر وقت، غذا خوردنم سر وقت، درسامو می‌خونم، مهمونیا رو می‌رم، مهمون دعوت می‌کنم... امااااا.... یه غصه ی خیلی بزرگ تو دلمه. هیچ راه حلی نداره. فقط باید باهاش مدارا کنم. این غصه داره باهام زندگی می‌کنه... و من هیچ کاری از دستم بر نمیاد، جز پذیرفتن...

وقتی خیلی غم داری و از شرایط راضی نیستی دیگه دوست نداری تو واقعیت زندگی کنی عاشق رویا میشی

اینم هست

آره من الان تو این وضعیتم، ظاهرم آروم، نمازام سر وقت، غذا خوردنم سر وقت، درسامو می‌خونم، مهمونیا رو ...

باید درمان شه

من واقعا حوصله ندارم

احساس خیلی پیچیده‌ایه، عزیزم. یه حس تداخل بین آرامش ظاهری و دلتنگی شدید. این که بخوای با خیال یه نفر ...

کاش انقد جوابای چت جی پی تی رو کپی نکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کاش انقد جوابای چت جی پی تی رو کپی نکنی

عزیزم 

دقیقا مثل تو که لحن حرف زدنت اینجوری هست ،  لحن حرف زدن منم اینجور هستش

پس بیا به هم احترام بزاریم 

موفق باشی گلم

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!