2777
2789
عنوان

با شوهرم بخاطر دورویی مادرش عوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست
به روش بیاری .که چی .جنگ اعصاب خوردکنی راه بیفته کار عاقلانه ای نیست .یک غنیمتی دست مادرشوهرتون میده ...

ک دیگ حرف بیخود نزنه هیچ وقت به روش نیاورده بودم اما این دفعه دیگ نمیگذشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون میخوان شما بیشتر ناراحت نشی وگرنه میدونن حق با شما بوده نمیشه برن با مادرشون بحث کنن تو این ...

بله یجورم درسته  اوففف چیکار کنم مجبوری باز باید کوتاه بیام

تاپیک می‌زنید بدون گفتن موضوع اصلی... ما باید حدس بزنیم؟

عزیزم گفتم دیگ من بخاطر دورویی مادرش از قهرم اونم اسرار داره ول کن منم از خانم های گل نینی یار کمک خاستم

بله یجورم درسته اوففف چیکار کنم مجبوری باز باید کوتاه بیام

به نفع خودتونه و همسرتون 

برین بیرون شب گردش با هم وقت بگذرونین به شادی 

حالا انگار کش اومد مادر شوهر خوشحال شد 

بیخیال

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وقتی آنقدر مرد منطقیه اعتراف میکنه مامانش مقصره ، همین کافیه دیگه . زیادی کش بدی مردا حوصله ندارن . ...

بله همینجوری منم اذیت میشم از این اخلاقش میگفت بهتر بود منم میدونستم چطور رفتار کنم الان من مثل احمقا جلو مادرش وایسادم

سلام عزیزم بخدا قسم این دورویش دیگ مارو کشته بخدا تازش نیست این همیشع اینجوریه

مال ماهم هست .دو رویی ها مختلف اند .چوقولی هم هست .من حرفی بگم به یکی یک درجه عوض کنه برگردونه به بقیه .

هست .زیاد هست .

من ۳۸ سالمه .

دیگه زیاد درباره اش صحبت نمیکنم .سعی میکنم رازدار باشم .ولی دعوا خوب نیست .اصلا و اصلا .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

اره فرصت میگردم بگم اون چهرشو ببینم

استارتر چرا با مشاوره صحبت نمیکنی.

اینجا هم مشاوره هست .

هم گوگل بزن .

هم از قران مشاوره بگیر

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

مال ماهم هست .دو رویی ها مختلف اند .چوقولی هم هست .من حرفی بگم به یکی یک درجه عوض کنه برگردونه به بق ...

من ۲۵ سالمه همسرم ۳۵

من خیلی حرفاشونو تحمل کردم نگفتم اما دیگ ادم تا یه حدی میتونه نگه سکوت کنه  منم دیگ از دورویی هاش خسته شدم تو هرجا هرموقع واسش فرق نداره اون کارشو میکنه

من نمیگم عوا میکنم وای میخام با ارامش بهش بگم چرا پیش هردومون دو حرف جورباجور گفتی

من ۲۵ سالمه همسرم ۳۵من خیلی حرفاشونو تحمل کردم نگفتم اما دیگ ادم تا یه حدی میتونه نگه سکوت کنه منم ...

پیش شما بد گفته پیش همسرتون خوب .

یا برعکس .

عزیزم دو رویی ها سالها یا کل عمر هم طول میکشند .

مامانم و مادرشوهرش .مامانم خاله هام .ولی بعد سی سال مادرم تازه یادگرفته هر حرفی به خواهرش نگه .هرحرفی هر رازی نگه .تازه بعد ده سال یاد گرفته جواب حرفهای چالش برانگیزانه و تحریک کننده را جواب نده ‌بچسبه به زندگی خودش .دهن مردم نمیشه بست .

بازم با مشاوره صحبت کن .

پیش شما بد گفته پیش همسرتون خوب .یا برعکس .عزیزم دو رویی ها سالها یا کل عمر هم طول میکشند .مامانم و ...

ن ببین مثلا میره به جاریم میگع من شیطانم بعد برمیگرده به من میگه جاریت شیطانه با اینک میدونیم بازم مدارا میکنیم 

ولی این دفعه یکاری پیش اومد شوهرم ازم خاست گفت میری یه کاری به مادرم بگو منم گفتم هم رودرو هم زنگ زدم مادرشوهرمم گفت باشه حتما اینجور حرفا 

حالا خانم اومده به شوهرم گفته عه خانمت همچین چیزی نگفته من اصلا اطلاع نداشتم چرا مساعل هاتو میسپاری بهش 

منم از همه چی بیخبر یحو باز بحسش کردم شوهرم بعد ۱۵ روز آخرش بهم گفت ک مادرم گفته نگفتی  اونم نمیگفت ها با کلی اسرار اینا فهمیدم  

مادرشوهرم کلا خیلی دوروی دوروغ میگه خیلییی در حدی ک شوکه میشی خیلی چیزایی بدتر از اونم سرمون اورده ک بخدا به سنگ بگم اب میشع