2777
2789

هر زمینی رو زیاد بیل بزنی یه کرم درمیاد بیرون 

ممکنه خیانت نباشه اصلا و حساسیت تو باشه یا از گذشتش باشه در هر حال تا چیزی ندیدی هی دنبال فضاسازی نباش

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

هر زمینی رو زیاد بیل بزنی یه کرم درمیاد بیرون ممکنه خیانت نباشه اصلا و حساسیت تو باشه یا از گذشتش با ...

ت دوسال ازش چیزی ندیدم و برام همه کار کرده ولی دیر جواب میده یهو یساعت دوساعت اف میشه ادم شک میکنع دوروز سرد بود هیچی نگفتم بهش امروز میگف دوستتت دارم فلان قربون صدقه میرف ولی بعصی روزا پیام نمیده زیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت دوسال ازش چیزی ندیدم و برام همه کار کرده ولی دیر جواب میده یهو یساعت دوساعت اف میشه ادم شک میکنع د ...

یه بار دیگ اینکارو کرد تا سه روز جوابشو نده دیگ ادم میشه 

میگ کار دارم یهو کار پیش میاد ت مغازه سرکارم 😶

اگر شغلش ازاده تا حدودی طبیعیه ولی اگ رفتارش جور دیگ میشه باتوجه به اینک تو پارتنرتو میشناسی و ما صرفا از تعریفای تو نظر میدیم باید خودت بررسی کنی 

گوشیشو چک کنی بلاخره متوجه میشی 

ت دوسال ازش چیزی ندیدم و برام همه کار کرده ولی دیر جواب میده یهو یساعت دوساعت اف میشه ادم شک میکنع د ...

خب نده چ اهمیتی داره ؟ کار داره یا حوصله نداره

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

اگر شغلش ازاده تا حدودی طبیعیه ولی اگ رفتارش جور دیگ میشه باتوجه به اینک تو پارتنرتو میشناسی و ما صر ...

ببین وقتاییک باهمیم یا خونه نشسته یا مغازه نشسته میحرفیم باهم بکوب انلاینه ولی وقتی سرکار میره یا قهوه خونه با دوستاش کلا یساعت یبار دوساعت یبار جواب میده 

ببین وقتاییک باهمیم یا خونه نشسته یا مغازه نشسته میحرفیم باهم بکوب انلاینه ولی وقتی سرکار میره یا قه ...

گلم بزار یکمم تو حال خودش باشه قرار نیست ک تو محیط کار یا جاییی ک با دوستاشه هم چت کنه 

گلم بزار یکمم تو حال خودش باشه قرار نیست ک تو محیط کار یا جاییی ک با دوستاشه هم چت کنه

دیروز منم مث خودش چن ساعت رفتم بیرون نگفتم بهش با دوسم رفتیم کافه الکی گفتم با مامانم رفتم انلاین نشدم هی پیام داده بود کجای مث خود من ک اون خودش نبودنی میگم بهش پیام داده بود هی میگف پن ساعت نیسی کجایی ازین ب بعد میخام اینجوری رفتار کنم