یه پسرس یه سالیه ازش خوشم میاد البته توشهر ما نیس یه شهری هست زیاد میریم شهر کوچیکی ام هست پارسال رفتیم تواون شهر همینطوری رفتم داخل یه مغازه لباس فروشی بعد یه لباس گرفتم اخه قیمتاش خیلی خوب بود یه پسره ای اونجا بود که صاحب مغازه ام بود بدجور روش کراش زدم حتی پیجشم پیدا کردم ولی جرات نکردم پیامی بدم چون ترسیدم یا متاهل باشه یا رل داشته باشه با کسی ام تو اون شهر راحت نیستم که بپرسم آمار این پسره رو بنظرتون در همچین مواردی چیکار میشه کرد؟ از طرفی تو اون شهر چون کوچیکه اکثر دختر پسرا یه جفتی برا همدیگه دارن برا اینه که میترسم صاحب داشته باشه اگه با پیج فیک بهش پیام بدم بگم: من از شما خوشم امده البته اگه کسی تو زندگیتون هست پیام من رو به طور کلی نادیده بگیرید فقط خواستم اگه مجرد هستید و کسی تو زندگیتون نیست بیشتر باهاتون آشنا شم؟ چطوره؟😂🤦🏻♀️
بنظرم اول با پیج فیک برو بهش بگو همینرو بعد بگو چون میترسیدم تو رابطه باشید نخواستم با پیج اصلیم بهتون پیام بدم اگه گف سینگله با پیج اصلی برو
یا با همون پیج فیک فالوش کن ببین کیارو فالو داره اگه ی دختر تو فالووراش بود رل داره
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا....🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.