2777
2789
عنوان

خسته شدم از کارای بابام

74 بازدید | 10 پست

واقعا از دستش خستم نمیدونم چیکار کنم 

به همه چی گیر الکی میده هیچ وقت پیشرفتا و موفقیت هام به چشمش نیومده

همیشه میخواد نصیحت کنه خیلی وقتا که مثلا میرم باهاش حرف بزنم عادی همش فاز دعوا میگیره منم عین خودش کرده طوری شده که واقعا یه حرف عادیش رو نمیتونم تحمل انقد پشت همه حرفاش یه تیکه یا یه چیزی هست که اعصابمو خورد کنه 

نمیشه دو کلام باهاش بدون دعوا حرف زد 

همشم حساب گر جیب منه یعنی حتی خودمم پول در بیارم میاد کنترل میکنه همه چیو حتی یه دست شستنمم گیر میده که پول اب فلان قدر میاد 

همش به یه بهونه ای هر روز اشک منو در میاره همش حالمو خراب میکنه تهشم باعث پسترفتمه انقد اعصابم خورد میکنه و همش اشکم در میاره حتی نمیتونم درست درس بخونم

همه چیو زهرم می‌کنه حتی یه کافه عادی میرم سر هزینش که اره فلان قدر به فلان چیز دادی میرینه به حالم و روزمو و همه چی نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم دیووونه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اذیتت میکنه میدونم واقعا من هم خیلی وقتا شده از خانواده ام کلافه میشم ولی سعی میکنم احترامشون ...

اخه نمیدونم واقعا مثلا احترام یعنی چی من حتی جوابشو هم نمیدم این بمن گیر سه پیچ میده جواب میدم یجوره 

نه بابا هیفده سالمه

اوعده کوچولویی درس میخونی که خودت مشغول درس کن و به رفتار حرفای بابات هیچ توجهی نکن لبخند بزن

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده

اوعده کوچولویی درس میخونی که خودت مشغول درس کن و به رفتار حرفای بابات هیچ توجهی نکن لبخند بزن

اره باید همین کارو کنم موندم کجا درس بخونم ازینا دور باشم 

اره باید همین کارو کنم موندم کجا درس بخونم ازینا دور باشم

کدوم شهری؟!

کتابخانه

پارک بزرگ خلوت مثل فضای سبز 

مزار شهدا 

حرم معصومین اگر شهرتون حرم امامی دارع

.....

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده