2777
2789

من ۷سال پیش ویروس اچ پی وی گرفتم ناحیه مقعدم بعد همسر سابقم زائده هارو از بین برد دخول داشتیم 

من بعد از اون اقا دیگه با کسی رابطه نداشتم از وقتیم که یادمه ترشح دارم یه مدته خارشم دارم دستشوییمم که نگه میدارم بعد میرم دستشویی تا یه تایمی زیر دلم درد میگیره

رفتم پاپ اسمیر دادم جوابش غیرطبیعی 

برام ازمایش اچ پی وی نوشتن خیلییی میترسم برم ازمایش بدم و اچ پی وی داشته باشم

برام دعا کنین

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاپ اسمبر واسه منم. مشکوک بود ولیhpv منفی، نگران نباش انشالله که. چیزی نیست

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

باید همون موقع واکسنشو میزدی چندسالته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم مشکوکم ب خودم حس میکنم داشته باشم

برو دکتر اگه داری زودتر درمانش کن برای من انقدر ازش گذشته میترسم برم دکتر 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
پاپ اسمیر چیه

تست از دهانه رحم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
پاپ اسمبر واسه منم. مشکوک بود ولیhpv منفی، نگران نباش انشالله که. چیزی نیست

خداکنه برای منم همینجوری باشه

ازمایش hpvچجوریه؟مپل پاپ اسمیر؟