2777
2789
عنوان

وای تورو خدا بیاید استرس دارم

1124 بازدید | 133 پست

سلام. من با برادر زن داداشم دوست شدم دوسالی هست. یه مدت برادرم فهمید کلی دعوا اینا کرد.یه مدت باهم چت و دیدن نداشتیم. تا بالاخره امروز قرار گذاشتیم. البته هفته ی پیشم همودیده بودیم. امروز ک پیشش بودم مامانم زنگ زدگفت داداست زنگ زده کارت داشته.گفتم چیکار. گفت نمیدونم گفتم خونه نیس زود قط کرد. منم بدو بدو برگشتم خونه دیدم داداشم ازونور خیابون با ماشینش رفت. فک کنم دنبالم اومده بودد

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

وای دوستان استرس دارم. بهش زنگ زدم ک چیکارم داشتی زنگ زدی خونه.گفت هیچی میخواستم بگم خوووش گذشت؟؟ گفتم رفتم داروخونه .گفت همووون خوش گذشت؟؟؟؟؟؟

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فمن یقرا فاتحه مع صلوات😢

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
وای دوستان استرس دارم. بهش زنگ زدم ک چیکارم داشتی زنگ زدی خونه.گفت هیچی میخواستم بگم خوووش گذشت؟؟ گف ...

وای😢تجربه کردم

این استرس از بدترین نوع استرس هاست یگان( ره)

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

خوب اگه قصدتون ازدواجه بگيد رسما پا پيش بذارن يه مدت نامزد كنيد زير نظر خانواده با خيال راحت همو بشماسيد بدرد همم نخورديد تمومش كنيد اين قايم موشك بازيا استرس بهتون وارد ميكنه چه كاريه؟

وای دوستان استرس دارم. بهش زنگ زدم ک چیکارم داشتی زنگ زدی خونه.گفت هیچی میخواستم بگم خوووش گذشت؟؟ گف ...

خو راس میگه داداشت

خوش گذشت

تو میگی دیدتت بعد گفتی رفتم داروخونه

نکن این کارا رو عزیزم

اگر قصد ازدواج دارین بیاد جلو😁

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم