2777
2789
عنوان

مهمونی های پردردسر خانواده شوهر

203 بازدید | 6 پست

تو خانواده شوهرم تفریح و مهمونی اینجوریه که تو خونه یا یجای سرسبز میرن و یه باند بزرگ میارن اهنگ میذارن و صداشو میبرن بالا و بعد با داد باهم حرف میزنن و بعد ال.کل میخورن و تمام مدت به  کارا و حرفای عجیب میگذره..به اسم رقص کارای عجیب میکنن و کنترل ندارن رو خودشون همشم مزاحم خانواده های دیگه میشن که اومدن اونجا  ..این وسط شوهر من عین یه سرخ پوست فقط دور اتیش میچرخه و چوب تو اتیش میریزه وهمه جا رو پر از دود میکنه ...تو جمع خانوادش همه یا از من بزرگترن یا کوچیکتر منم همصحبتی ندارم و میرم راه برم واقعا سختمه نمیتونم دیگه تو این جمع برم...شوهرم و مادر شوهرم مجبوووورم میکنن هی میگن میگن میگن و زنگ زنگ زنگ...درصورتیکه عرس های دیگه تو این جمع نمیان من چرا باید برم😭تو جمع خانواده خودم اینقد تفریحاتشون سالمه یا والیبال یا منچ یا تعریف و خنده وخانواده شوهرم دیوونه خونس من هردفعه حالم بد میشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هرسری یه بهونه بیار مریضی، حال بد، کار یا حالا هرچی از این جمع سمی دوری کن

اره واقعا خیلی ازار دهندس بعدش اینقد حالم بد میشه و سردرد میگیرم همشم به من اصرار میکنن بیا توهم بخور درصورتیکه من اسید معدم خیلی اذیت میکنه بعدم بهم برچسب بداخلاق میزنن...من زیاد مذهبی نیسم ولی شال سرمه و با مردا راحت نیسم که بهم دست بزنن یا جلوشون برقصم یا مش.روب بخورم یا شوخیای زشت