2777
2789
عنوان

دخترم ویروس گرفته یا مسموم شده❓️

149 بازدید | 18 پست

دخترم از ساعت ۸ و ۹ شب اینطورا می‌گفت دلم درد میکنه منم براش آب گرم گذاشتم و اینا حدودا ساعت ۳ و ۴ صبح بود که اومد اتاق ما بگه دلش بیشتر درد گرفته گلاب به روتون استفراغ کرد براش نعنا داغ درست کردم باز همه ی اون رو هم بالا آورد بهش هرچی میدم معدش نگه نمیداره آخه این چند هفته رو هم همش خودم براش غذا درست کردم اصلا چیزی از بیرون نگرفتیم که بگم مسموم شده باشه الان خوابیده هیچی توی معدش نیست چی کار کنم؟ببرم سرم بزنه؟

حتما ببر دکتر اپاندیس نباشه عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ببر بچه فشارش نیفته از گرسنگی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن