2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر خواهرم ارتشیه ما که ندیدیمواسه سپاهیا سالها قبل میساختن ولی الان هف هشت سالی میشه نمیسازن شایدم ...

میسازن ولی دیگه به همه نمیدن به یسری افراد خاص میدن 

سمت لویزان تهران و ازگل یسری خونه ها هستن که یکم قدیمی تر ان اونا سازمانین کنارشون یسری ساختمان های خیلی خوب هست اونا واسه ارتشه ساخته پولشو گرفته 

اره واسه داییم پارسال ساختن ارتشی هستمبلغش کم نبود اما نسبت به بقیه جاها مناسب تر بودباز به بابام که ...

ببخشید ما یکی فامیلامون قبول میکنه ماموریت بره شهر های مختلف کار کنه و فکر کنم بهشون تو هر شهری که بره خونه میدن و اجارشم نمیگیرن، شما اطلاعی نداری از اینکه نظامی هایی که قبول میکنن برن شهر های دور کار کنن اونجا خونه بدون اجاره گرفتن بهشون میدن یا نه؟

ببخشید ما یکی فامیلامون قبول میکنه ماموریت بره شهر های مختلف کار کنه و فکر کنم بهشون تو هر شهری که ب ...

اگر شهری ک بره حداقل بخاد چندسال بمونه و اونجا خدمت کنه اره بهشون خونه سازمانی میدن

سقف استفاده از خونه های سازمانی هم ۵ تا ۱٠ سال هست

یعنی اگر کسی توی هر شهری این مدت زمان از خونه های دولت استفاده کرده باشه دیگ بهش تعلق نمیگیره

ولی اگر منظورتون اینه که ماموریت های چند روزه میره شهری سوییت میده اداره بهشون یا توی خود اداره یه اتاق میدن

اگر شهری ک بره حداقل بخاد چندسال بمونه و اونجا خدمت کنه اره بهشون خونه سازمانی میدنسقف استفاده از خو ...

یه چیز یادم رفت

اینی که نوشتم سقف ۵ تا ۱٠ سال هست

منظورم این بود تو مثلا سی سالی که بخاد برای نیروی انتظامی کار کنه این مدت زمان میتونه استفاده کنه و ۵ سال ک تموم بشه باید پاشه از خونه