2777
2789
عنوان

یکی از دوستام قبلا شوهرش در حددددد مرگ کتکش میزد

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعانویس حلال خور😂 ولی مادرشوهرشم خوب بود بعضیا که اصلا قبول نمیکنن پسرشون حیونه

اره 

مادرشوهرش خیلیییییی پایه اس 

یه دست فرمونی داره مردارو میزاره تو جیب 😂

عشــــAــــق🔗♥️

حتی همین الان که تعریف کردی بازم من زیر بار نمیرم که این دعاها واقعی باشه😂

حس بدی داره

انگار خود واقعی تو ازت بدزدن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم اگه واقعا تاثیری داره تا آخرش همینجوری میمونه مطمئن باش یروز یه جایی ب ...

گندش بعدا درمیاد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حتی همین الان که تعریف کردی بازم من زیر بار نمیرم که این دعاها واقعی باشه😂

منم مثل شما. تا با چشم خودم دیدم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره مادرشوهرش خیلیییییی پایه اس یه دست فرمونی داره مردارو میزاره تو جیب 😂

توروخداشمارشوبرای من بگیر بخدامنم هرروزکاک میخورم بادوتابچه جایی ندارم برم😔

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

اره مادرشوهرش خیلیییییی پایه اس یه دست فرمونی داره مردارو میزاره تو جیب 😂

عکس میزارم ببین

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

مادرشوهر من برای شوهرم دعا گرفته بود دلش به زندگیش نباشه. اصلا منو ۳قلوهاشو نمیدید.‌ پی در پی با ادم ...

من یبار هم یکی از دوستام گفته بود قبلا تو اتاق مادر شوهرش مو خودش و مادر شوهرش و دید ک بهم گره زده بود و گذاشته بود تو جعبه 

گفت تا اون موهارو جدا نکردم خونه گیرمون نمیومد ک اسباب کشی کنیم 

من فقط همین دومورد از دوستام شنیدم  خیلی برام عجیبه

عشــــAــــق🔗♥️