2777
2789
عنوان

حق الناس

185 بازدید | 33 پست

من می دانم یکی از خصوصیات نفس یا شیطان هست لازم نیست در هر زمینه ای متخصص باشیم. و بتونیم نظر بدیم تا بگن چه با معلوماته.دوستی میگه استرس و اضطراب دارم یا بچم این مشکل و داره. دقت کردین فوری میگن تراپی. بابا خودش اینو می دونه. فقط اینجا می خاد از تجربه های مشابه یا راه هایی که کسی رفته و نتیجه گرفته استفاده کنه چون جوابی نداره فوری یک اسم یاد گرفته اونو میگه تراپی. بارها دیدم در مسائل حقوقی اصلا تخصص ندارن از گوگل و هوش مصنوعی یک چیزایی می گیرن و مشاوره می دن. همین جور اطلاعات نادرست و میگن آدم می مونه چی بگه. یا در مسائل پزشکی و داروها الحمد ولله همه مون فوق تخصص داریم. یه عده هم بیماری روانی‌ شونو اینجا به نمایش می زارن. وصیت نامه ی مولانا رو گذاشتم یکی میگه جعلیه. یکی میگه نه ا ینطور  نیست. فقط کارشون ایراد گیری برهم زدن موضوع هست. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تراپی رفتن هم جدا کار خاصی نمیکنه فقط جیباتو خالی میکنه من خیلی پیش روانشناس رفتم جدا فایده نداره

اتفاقا می خواستم بگم خیلی از این روان شناسا و روان پزشکا خودشون تو مشکل خودشون موندن بعد بیان به ما راه حل بدن..البته همه شونو نمی گم. کار بلدم هست. ولی خیلیا اصلا با ذهن و کارکردش آشنا نیستن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا می خواستم بگم خیلی از این روان شناسا و روان پزشکا خودشون تو مشکل خودشون موندن بعد بیان به ما ...

هیچکدومشون نتونستن درست راهنماییم کنن همیشه ی خدا وقتو تلف میکردن تا زودتر من دوباره برم پول ویزیت بدم 

آخرین روانشناسی که رفتم میگفت بیا نفس عمیق بکشیم بهش میگفتم من قبلا پیش یه روانشناس دیگه تکنیک تنفس رو یاد گرفتم بلدم می‌گفت نه بیا تنفس انجام بدیم چهل دقیقه از وقتو فقط داشتیم تنفس انجام میدادیم میگفتم بخدا من آرومم میگفت تنفستو انجام بده

هیچکدومشون نتونستن درست راهنماییم کنن همیشه ی خدا وقتو تلف میکردن تا زودتر من دوباره برم پول ویزیت ب ...

بله. متاسفانه. روان شناسی موقته. چون با نفس عمیق کشیدن یا حرف زدن و تخلیه ی ذهن  فقط لحظه ای حالمون خوب میشه و مشکل از ریشه حل نمی شه. به همین دلیل جلسات روان درمانی زیاده و بعضا سالها طول میکشه و بی نتیجه هست. برای اینکه ما خودمون اول باید بخاییم تغییر کنیم و حالمون خوب بشه. بعدش زحمت بکشیم روی خودمون کار کنیم ذهنمونو بشناسیم ببینیم این ذهن مارو کجا می کشونه چه درد ی و بالا می اره تا هوشیار بشیم نبافیم و به فکرا قدرت ندیم و جدی نگیریم. تا مشکلمون حل بشه. واگرنه قهوه ی فوری نیست که روان شناس یک چیزی بگه یا قرصی بده و ما از تموم دردهای ذهنمون رها بشیم. 

اینجا میپرسم 

پدرم ب تازگی فوت شدن . ماشین ایشون دست یکی از دوستانشون بوده ک باهاش کار میکردن . حالا این بنده خدا چن نفر اتباع رو سوار میکنن تا ی مقصدی برسونن و پلیس ماشین رو توقیف میکنه بخاطر نداشتن برگه تردد اتباع . حالا 

پلیس گفته هم راننده هم ما باید درگیر این جریان باشیم 

چطور میتونیم ماشین رو سند بزنیم ب نام یکی از خاهرام ۷ دختر ۱ برادر و مادرم هم هستن ..میشه وکالت بدیم یکی بیفته دنبال کارای قانونی و پاسگاه و اینا ؟

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

کلا از تمام دنیا همین ی ماشین رو دارن بنده خدا . حالا همونم خرج خونه رو درمیاورده . گفتن باید بره پارکینگ . چکار باید بکنیم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

برای‌انحصار وراثت باید چکار کنیم

اینجا میپرسم پدرم ب تازگی فوت شدن . ماشین ایشون دست یکی از دوستانشون بوده ک باهاش کار میکردن . حالا ...

پلیس نمی تونه بگه شما هم باید درگیر بشین تو این پرونده. پرونده می ره بازپرسی اونجا شما امانی بودن ید و مطرح کنید. و بگین ما اطلاعی نداریم از کار ایشون. و ایشون اگه اقرار کنه. با شما کاری ندارن. در این موردم چون دعوا کیفری هست نمی شه به یکی وکالت داد بره دنبال کارا. اگه دادگاه تقصیر شما رو اثبات کنه شما هم باید در جلسه حاضر بشید یا وکیل دادگستری بفرستید. وکالت به یکی از اعضا وکالت کاری هست برای کارای حقوقی و در بیرون دادگستری نه دادگاه

کلا از تمام دنیا همین ی ماشین رو دارن بنده خدا . حالا همونم خرج خونه رو درمیاورده . گفتن باید بره پا ...

بعد حکم دادگاه از پارکینگ در می آد. و می تونید درخواست تامین دلیل بدین همین امروز ماشین آزاد بشه. که دادگاه پول یا سندی و گرو می گیره و ماشین و تا جلسه ی دادرسی آزاد میکنه. البته اینم بسته به نظر قاضیه شاید قبول کنه شایدم نه

پلیس نمی تونه بگه شما هم باید درگیر بشین تو این پرونده. پرونده می ره بازپرسی اونجا شما امانی بودن ید ...

درست اخه الان ماشین چون پدرم فوت شده هیچ مالکی نداره . و گفتن تا وقتی کارای انحصار وراثت انجام نشه شما مقصرید . و ماشین رو بخاطر جریان اتباع پارکینگ خوابوندن . نمیدونیم چیکار کنیم . راهی نیست بتونیم از پارکینگ خارج کنیم ؟ اون ماشین خرج مادرم رو درمیاورد 

برای‌انحصار وراثت باید چکار کنیم

با داشتن گواهی فوت و با وراث می رید دفتر خدمات قضایی. یک نامه می ده می برین شورای حل اختلاف که الان به جاش دادگاه صلح هست. بقیه کارو رو اونا انجام میدن و براتون گواهی صادر میشه. 

با داشتن گواهی فوت و با وراث می رید دفتر خدمات قضایی. یک نامه می ده می برین شورای حل اختلاف که الان ...

اها خیلی متشکر . و اینکه مادرم مدارکش رو دزدیدن الان درخواست داده تا دوباره براش المثنی صادر بشه اما میدونید ک خیلی طول میکشه الان با کپی کارت ملی  ایشون میتونیم برای کارای انحصار وراثت اقدام کنیم ؟؟؟

درست اخه الان ماشین چون پدرم فوت شده هیچ مالکی نداره . و گفتن تا وقتی کارای انحصار وراثت انجام نشه ش ...

اول باید انحصار وراثت همین امروز انجام بدین. بعد گفتم با قاضی صحبت کنید تامین دلیل بدین تا آزاد بشه

اها خیلی متشکر . و اینکه مادرم مدارکش رو دزدیدن الان درخواست داده تا دوباره براش المثنی صادر بشه اما ...

تا زمان صادر شدن مدارک مادرتون. حتما یک کاغذی. نامه ای هست که نشون می ده شما منتظر صدور مدارک هستین با کپی کارت ملی همه جا نمیشه.کپی و با اصلش می خان