2777
2789

از اینکه همه آدما فقط به خاطر خودشون شما رو می خوان 

فقط وقتی که بهتون نیاز دارن حتی نزدیکترین آدمهای زندگیتون به خاطر حسادت ازتون دوری می کنن

وقتی نمی خوانتون بدترین رفتار رو باهاتون دارند

بدترین شکل ممکن 

فقط برای نیازهای خودشون بهتون زنگ می زنند 

یا باهاتون ارتباط دارند 

بقیه اش انگار زوری هست 

حس تنهایی خیلی وحشتناکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان تو همین حالم از شدت غم بدنم فلج شه حتی ظرفای دیروز ناهار تو سینک هنوز نشستم انقد ناراحتم که حد نداره کاش جرات خودکشی داشتم 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من اصلا ندارم کسی رو که حالمو خوب کنه حق من این نبود

ما گناهی توی اینکه توی چه جامعه ای دنیا اومدیم و دور و بری هامون کی هستن نداریم. فقط میتونیم سعی کنیم بیشتر روی خودمون کار کنیم که توی این شرایط احساس تنهایی نکنیم

ما گناهی توی اینکه توی چه جامعه ای دنیا اومدیم و دور و بری هامون کی هستن نداریم. فقط میتونیم سعی کنی ...

اره ولی آدم گاهی کم می یاره دلش می خواد حداقل کنار خانواده باشه ولی اونا نمی خوانش 

سعی کن ببینی چی باعث این حس شده و اگر میتونی رفع کن اگر هم قابل رفع نیست بپذیر

می خواستیم قبل عید خونه بخریم حسودی می کنن حتی هی می گفتن خونه معمولی بخرید